‘TEŠKE OPTUŽBE IZNOSE O MENI!’ Aleksiću nije jasno zbog čega je Mionina porodica toliko PROTIV njega, pa im se javno obratio: Ne može mene niko da naziva NASILNIKOM!(VIDEO)

189

U toku je emisija ‘Gledanje snimaka’. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda klipove ogovaranja, kleveti i podvala koje do sada nisu videli. Nenad Aleksić Ša ne može da shvati zbog čega je Mionina porodica toliko protiv njega, Miona ga utešila time što je rekla da jedino ona sama donosi odluke i da je niko ne može poremetiti.

Iskreno ja se ovoga ne sećam, ja znam da smo se posvađali ali zbog čega ne znam -rekla je Miona.

To je bilo ono kad smo se svađali oko slika, ja sam od svega toga ispi*deo i na kraju me je iznerviralo to što mi je govorila da sam jeziv i da je maltretiram. Rekla je da ljudi imaju pravo da govore da je maltretiram jer je psihički ubijam -rekao je Ša.

To nije tek tako palo sa Marsa da meni neko drobi mozak ovde. Moji kada vide da ja nisam srećna u odnosu oni nikad neće odobriti naš odnos -rekla je Miona.

Da li si ti Miona na silu sa mnom ili te ja ucenjujem zbog nečega? -pitao je Ša.

Ja nikada ne bih pristala na nekakvu vrstu ucena, ja sam rekla da ga volim petsto puta i ja stavrno ne znam zašto mi moji ne veruju. Takođe ne mogu da mi utiču na nešto što ja želim, ja uvek na kraju donosim krajnju odluku. Ja ne znam da li oni kapiraju da nema njega kako bi ja funkcionisala, on me brani i čuva i hrani. To što mi je lepo u poslednje vreme ne znači da meni nije čaša polu puna -rekla je Miona.

pink.rs