‘TEBI DA JE STALO DO NJEGA, HAOS BI NAPRAVILA’ Miljana smatra da Maja ne voli Stanislava i predviđa da će Krofak raskinuti vezu nakon izlaska: Videćeš, ostaćeš sama!

1968

Tokom pauze, Miljana Kulić i Maja Marinković izolovale su se od ostalih ukućana. Miljana je ovom prilikom iskoristila da Maji kaže svoje mišljenje o njenoj vezi sa Stanislavom.

Videćeš, ostaćeš sama sa Takijem – rekla je Miljana Maji.

On je meni rekao da ona njega ne interesuje – rekla je Maja.

Mogu i ja svašta da ti kažem. Ti si normalna i dostojanstvena. Samo gleda šta Miona govori. Zato ih podržava njegova porodica. To je samo njihov inat. Ti si kolateralna šteta, ali znam da tebe boli ona stvar. Ne voliš ga dovoljno, da bi te povredio. Kaje se što je ušao u odnos sa tobom, jer mu Miona ništa nije radila – rekla je Miljana.

Nije tako, ali pitaj ga – rekla je Maja.

Šta ja ima njega da pitam, nije mi drag. Tebe volim. Žao mi je što si se totalno izgubila – rekla je Miljana.

On je prema meni dobar – rekla je Maja.

On samo sluša šta Miona priča i guta kendlu. Treba da se uzdigneš kao dama. Miona načulila uši, samo cupka. Majo, tebi da je stalo do njega, ti bi haos napravila. Sve bi letelo, ali tebe boli p*čka – rekla je Miljana.

Nije tako – demantovala je Maja.

Pogodilo me je, ali sad je već malo bolje. Nisam to očekivao. Miona me ne zanima, nego me poremetilo da se moja ćerka oglasila preko mog storija – rekao je Stanislav.

Maja je loše već danima – rekla je Miljana.

pink.rs