‘PREVIŠE PRIČA O TOME, NEĆU DA NEKO POMISLI NEŠTO’ Anđelo prekorio Anitu zbog potenciranja trudnoće, ona zapenila: Namerno to spominjem!

2003

U toku je emisija ”Pitanja gledalaca”, a voditelj je Milan Milošević. Reč je dobio Stanislav Krofak.

Nema to veze sa Mionom. Pismo sam razumeo, ali tu je nešto više upetljano. Ne mogu da verujem da su to izjavili moji roditelji i brat. Ispalo je kao da sam počinio ubistvo – rekao je Stanislav.

Šta ti to tačno smeta u Anđelovom ponašanju – pročitao je Milan.

Ovako nisam raspoložena, nema veze sa Anđelom – odgovorila je Anita.

Ona se danas naljutila jer sam joj rekao da nema potrebe da potencira neke stvari. Treba da dobije, kasni joj i onda kao možda sam trudna. Priča previše o tome, neću da neko pomisli nešto. Ona se samo šali. Ako hoće već da potencira to, onda ćeš da se nosiš sa tim pitanjima i da ideš u ponedeljak kod ginekologa – rekao je Anđelo.

Degeneriku, proveravate kako bi reagovali – ubacila se Bojana.

Dobro, nisi ti problem, nego ja imam neki problem u glavi. Namerno to spominjem, da bih ga iznevirala – rekla je Anita.

Nije nikakav konkretan problem, jedini problem koji oni imaju je Anitina nesigurnost. Ne pričaju o budućnosti. Ona potegne tako neku temu, on odgovori onako kako se njoj ne sviđa i naljuti se – dodao je Đedović.

To je tvoje mišljenje – odbrusila mu je Anita.

Ona ima neki problem sa sobom, pravi neke priče. Nek uživa, biće i svađanja – rekao je Mića.

Vi pravite od moje nervoze ne znam ni ja šta. Nisam te napala, ali mogu sad, ako hoćeš. Ako se ne bude ponašao kako meni odgovara, raskinuću – rekla je Anita.

Na trenutak sam pomislio da je test za njega. Žene često umeju to da rade, da bi videle reakciju muškarca, da vide da li je spreman na to. Možda je videla da on nije spreman i poludela je – rekao je Lakić.

Ako se to desi, ko njega pita – rekla je Anita.

pink.rs