RASULA SE NA SITNE KOMADE! Miona briznula u plač nakon što je čula reči svojih najdražih, Ša odmah skočio, pa ih optužio da čine ZLO njhovoj vezi!

4436

Voditelj Milan Milošević pročitao joj je reči koje joj je uputila njena porodica, a tiču se njenog odnosa sa Nenadom Aleksićem Ša, nakon čega je ona briznula u plač.

Šta imaš reći na ovo što je tvoj otac rekao:”Eh, da me sada možeš čuti, kćeri moja draga. Nemoj trpeti nikoga, jer gubiš sebe, dostojanstvo i zdravlje. Čuvaj porodicu, jer samo ona će ti uvek biti tu. Posvećeno mojoj i svim ćerkama – pročitao je Milan.

Ne znam, Milane. Ja samo imam da kažem da sam šokirana i to je to.Jako sam emotivna ovih dana, ne znam šta da kažem – kazala je Miona.

Meni je jako tužno jer mene gledaju kao nekog sporednog lika tu. Nisu za naš odnos. Oni će na svaki način pokušati da nas rastave. Mislim da se ona sada pita, a ne oni. Moram samo da im poručim da ih ja ne razdvajam – kazao je Ša.

Niko detetu ne može da misli bolje nego roditelj, to je tako. Međutim, svaki roditelj ima mišljenje o vezi svog deteta. Stanite se u položaj njihov, da vi gledate kako vašem detetu nešto ne štima u vezi. Nenadova porodica nije Mionu spomenula, kao ni njega njena. Jasno je ko dan da nisu za taj odnos – kazao je Mića.

Njihove nesigurnosti dovode do ovakve rekcije roditelja. Sve ovo je veoma jasno i opravdano – kazao je Đedović.

pink.rs