‘TI SI SELJANKA PAR EKSELANS!’ Milena žestoko potkačila Jelenu, ona promenila sve boje, pa oplela po njoj: ISFRUSTRIRANA ŽENTURAČO! (VIDEO)

207

Naredni budžet koji je Milena Kačavenda podelila bio je za Ivana Marinkovića i Jelenu Ilić, po kojima je slasno oplela.

Mali budžeti idu Ivanu i Jeleni. Vi ste dva najveća smrada. Jelena, ti si mene okrivila da idem ovde po kući i kradem stvari. Moraš da znaš da ja nisam došla s garderobom od sto evra da bih to radila. Odvratna si mi – kazala je Milea, pa prokomentarisala Ivana:

Ne znam da li si svestan šta govoriš Miljani koja je majka tvog derteta. Mene si provicirao svesno i namesnski – kazala je Milena.

Ti si smešna, majke mi – rekao je Ivan.

Ivane, tvoje uvrede su stravične prema ženama. Jelena, ti si seljanka par ekselans. Da ti nije Ivana, ostala bi u svom selu. Odvratna si i iritantna – kazala je Milena.

Ti si isfrustrirana ženturača. Ti si se mnogo naložila na medije. Izabrala si da daš po gasu. Generalno si isfrustrirana, to se vidi. Ti si obična prostakuša, koja je halapljiva. Blamantno mi je da gledam kako se otimaš, za sve se otimaš. Ti si običan izmet. Blamiraš se svakodnevno. Mene je sramota da gledam šta pričaš. Kada zti ne odgovara da neko pominje Srđana, bivšeg muža, onda kiptiš, kada ga ti spominješ onda je to u redu – kazala je Jelena.

Rekla sam ti samo da ne spominješ ljude koji nisu deo rijalitija – kazala je Milena.

Kako gledaš na to što tebe tvoj bivši suprug ne želi da te podrži? – upitala je Jelena.

To je moja privatna stvar. Kako god da je, to je moja stvar – istakla je Milena.

Ti se blamiraš sa skoro pedeset godina, ženo. Poremećena, iskompleksirana ženturačo. Ti si svaku ženu ovde izvređala. Blam me je tvog postojanja. Degenerik si kakav se više ne rađa. Sigurna sam da nemaš da jedeš napolju – kazala Jelena.

Ćuti ti, podržavaš vređanje žene i dece ovde. Kako te nije sramota?! Sramota treba da te bude – kazala je Jelena.

pink.rs