SAOPŠTENA HITNA ODLUKA U ELITI: Odmah stupa na snagu, voditelj POTVRDIO SVE!

343

Nakon što je danas izabrana za ovonedeljnog vođu u “Eliti”, učesnica Milena Kačavenda je večeras tokom emisije “Pretres nedelje” izabrala svoje potrčke koji će ove nedelje boraviti u izolaciji, dok će neko od njih ući u borbu za opstanak na imanju u Šimanovcima.

– Ajde ovako, neka ustane Jelena Marinković i Uroš Stanić, Sneža i Darijan, Lepi Mića i Ivan, Anđela i Luka Majčica. Neka sednu Sneža i Darijan, Ivan i Mića mogu da sednu, moji potrčci su Anđela i Luka Majčica – saopštila je Kačavenda.

– Više ništa ne očekujem, ja sa njim neću imati nikakvu komunikaciju. Ovaj dečko ne prestaje da me uhodi i da mi dobacuje, ja te sada molim da prestaneš to da radiš. Nemoj me uhoditi, ne želim s tobom komunikaciju. Da li može to da dopre do tvog mozga – rekla je Anđela.

– Mislim da se Anđela igra sa svima, Bojana se zaljubila do koske. Anđela je glumica – rekla je Milena.

– Znala sam da će Milena da uradi tako nešto, ima želju da vidi da li je Anđela fejk, meni ne pada na pamet da idem u izolaciju. Meni je ovo smešna priča, dečko sedam meseci proganja mene i nju. Ja sam neko ko primeti dosta detalja ovde, i kada spavamo i kada se krećemo on nas stalno gleda. Ne smatram da je meni Milena uterala, čak mi je i drago što je sa njim u izolaciji da bi dokazala neke stvari – rekla je Bojana.

– Bojana zna da ja nemam ništa s ovom ovde budalom – rekla je Anđela.

– Pa dobro, ti si imala sa Lazarom Jeremićem nešto – istakao je Milan.

– S obzirom na to da se ja i on znamo kao drugari, bolje bi mu bilo da ništa ne priča. Bolje bi mu bilo, pi*ku ću mu slomiti – besnela je Pavlovićeva.

republika.rs