OGLASIO SE OTAC OD ŠA! MIONI BI PORUČIO SAMO JEDNO! Više ništa neće biti isto posle ovoga!

798

Otac učesnika Elite Nenada Aleksića Ša, Zoran Aleksić kaže da neprestano prati rijaliti kako bi bio upućen u to šta radi njegov sin, a da bi njegovoj devojci Mioni Jovanović, poručio da mu samo da malo više prostora.

– Naravno da sam ispratio šta se dešavalo u poslednje vreme. Neke stvari mogu da razumem, ali neke nikako ne shvatam, jer pričamo o ljudima koji su već odrasli, ne treba da se ponašaju kao tinejdžeri. Već sam nekoliko puta pričao da Nenad mora da da prostora i sebi, pa onda i Mioni jer oni očigledno ne mogu da funkcionišu u onako zatvorenom prostoru. To kažem zato što je on mnogo ljubomoran i svi muškarci u Mioninom okruženju su pretnja – rekao je Zoran, pa je objasnio šta bi bilo najbolje rešenje da paru krene na bolje:

– Miona i Ša sada treba da stave vezu na pauzu ako je to ikako moguće i da sačekaju da finale prođe. Mislim da bi im veza bila odlična da su napolju, a ovak kad su tu sadašnji i bivši, ko već sve ne, samo mogu da se prolongiraju problemi.

Podsećamo, Miona nije neko ko ne zna šta je ozbiljna veza.

– Miona Jovanović iza sebe ima nekoliko veza koje su bile ozbiljne i umalo su se završavale brakovima, ali uvek je ona bila ta koja je prekidala, uništavala i završavala. Ili ih je varala ili je htela nešto drugo ili su se dešavale užasne stvari u kojima su ljudi zamalo gubili glave. Naime, kada je imala 17 godina i još bila u srednjoj školi, smuvala se s mladićem koji je od nje bio stariji sedam godina. Taman formiran kako treba, znao je šta želi. Bio je iz imućne porodice i spreman za ženidbu. Ona mu se mnogo dopala, a i njegovi su bili saglasni da su super par i da može biti nešto ozbiljnije između njih – rekao je nedavno nekadašnji prijatelj pevačice.

republika.rs