Miona otkrila da joj je drago što je Vanesa pohvalila u čestitki, a onda je Uroš raspalio po Marinkovićevoj: Koja normalna porodica bi volela da ima Maju za snajku?!

1723

Milan Milošević, voditelj “Pretresa nedelje”, dao je reč Mioni Jovanović, kako bi prokomentarisala čestitku Vanese, ćerke Stanislava Krofaka.

Da li te je iznenadilo što si bila tema današnjeg pisma, da te pomene?! Nije ona rekla da muva tebe, nego da nikada loše nisi rekla. Je l’ ti je bilo drago ili si se šokirala

Njeno je da li želi da me komentariše, bilo mi je drago što je rekla da nisam nikoga vređala, da ne bude da sam ja pljuvala, kao što je pričao da sam ja njega drukala.

Ovde mi se nabacuje na nos da sam ja prva pljuvala i vređala – rekla je Miona.

Mnogi sada komentarišu da se poklopilo tvoje mišljenje i mišljenje porodice kako gledaju na njihov se*s – pitao je voditelj.

Da, rekla sam i da nisu njih dvoje, taj način koji je degutantan – rekla je Miona.

Bolje da ga imam kakvog ga imam, nego da lažem da ga nemam, a imam ga – rekla je Maja.

Da, prihvaćena sam bila od svih. To je njegov život i njegova stvar – rekla je Jovanovićeva.

Rekla si sinoć da ti je žao što ti nije prišao kada je ušao – rekao je voditelj.

Rekla sam: “S obzirom da on priča da ima neki drugi stav, sada mi je krivo što nije prišao da dokažem i njemu i svima da se ne bih pomirila” – rekla je Miona.

Ja sam ovo pričao, davao sam mu dobronamerne savete. On se svađao sa mnom bez ikakvog razloga, ćerka je sve lepo i jasno rekla. Ljubav kao ljubav, se*s kao se*s, to je lep čin, ali je njihov prešao u ekstrem, degute je. Može to lepše i suptilnije da se vodi. Rasturala je brakove, nema šta ovde nije radila, koja normalna porodica bi volela da ima Maju za snajku?! – rekao je Uroš.

pink.rs