REKLA JE DA JOJ JE BABA FOLIRANT I DA SVE GLUMI! Đedović saterao Anđelu u ćošak, smatra da nema TRUNKU EMPATIJE i da treba da prestane sa lažima!

128

Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Đedoviću, kako bi prokomentarisao odnos Anđele Šparavalo i njene porodice i umešanost Bojane Pavlović.

Niko nije čuo to što je Anđela pričala, ona još jako tiha priča. To jeste otvoreni rat porodici. Moj stav je vrlo jasan i imam pravo da pričam. 90 odsto kuće je mnoge stvari uradilo koje idu na štetu svoje porodice. Vas dvoje ste roditelji jednog istog deteta, a šta pričaju sve jedno drugome, zamislite to kada mu neko ovo pusti…Anđela je samo najtransparentniji primerak osobe koja to radi i nema trunku kajanja za tim. Prvo, ima potpuno odsustvo empatije, s nekim ne možeš da se je**š da pljuje tvoju porodicu, kraj i tačka! Šta ćeš ti sa ćerkom foliranta – rekao je Đedović.

Šta je uvreda?! Uvreda je što sam iznela mišljenje?! – rekla je Bojana.

Ja pričam o Anđeli, ne o njima. Ono su mi katastrofa reči i užas, ali da je ona dala informacije o svojoj porodici, a da su loše stvari, to je ono nenormalno. Ako je ovo stav porodice zbog njenog objavljenog rata, takoreći, porodici, onda je to okej – rekao je Marko.

Ja sam rekla da Anđelu ostavljam po strani, jer oni imaju problem sa mnom – rekla je Bojana.

Ne možeš da je ostaviš po strani, nisi mogla od mene da dobiješ informacije od porodice Šparavalo, nego od nje – rekao je Đedović.

E pa, pošto si socijalni radnik, a nisi video empatiju kod Anđele, možeš da zaključiš zašto je to tako, neću o tome da pričam – rekla je Bojana.

Ja joj kažem: “Šta ćeš ako ti baba rikne?” , ona je rekla da je baba žilava, a kad sam rekao: “Znači neka folirantkinja”, Anđela mi je rekla: “Teška”…Neke stvari koje si kroz život sticala, moraš toga da se držiš – rekao je Đedović.

Otkud odjednom da je Bojana priznala za devojku i da se cmače sa njom – pitao je voditelj.

Mislim da je Bojana odlepila, ali da je sramota da prizna u koga. Ima primese inata njenoj porodici zbog stvari koje radi – rekao je Đedović.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink.rs