MAJKA ANELI AHMIĆ BESNA KAO RIS! Ćerki NAREDILA da se skloni od Janjuša, pa joj spomenula ĆERKU NORU i otkrila šta se sa njom dešava!

278

Aneli Ahmić dobila je tokom dana pismo od majke i ostale porodice i podrške. Njena majka nije ni slutila da će je Marko Janjušević Janjuš veriti uživo u emisiji, pa joj je naredila da se skloni od njega.

Podsetimo, Aneli i Janjušević su se pre samo nekoliko dana pomirili, nakon što su imali žestoke svađe i rasprave. Aneli je tvrdila da se nikada više neće vratiti Janjuševiću, ali je samo malo bilo potrebno da joj on da pažnje, nakon čega je pogazila svoju reč.

Međutim, Anelina majka ipak ne podržava vezu sa Janjuševićem, te joj je vrlo jasno stavila do znanj da se odvoji od njega.

– Aneli, urazumi se. Ti najbolje znaš da napolju nemaš nikakve kazne. Da li te osoba koja te voli može naziovati svim onim imenima? Imaš ćerku kod kuće, ona ne treba da vas gleda kako se svađate i izgovarate najgnusnije uvrede. Raziđite se kao ljudi, to je bolje, nego da gledamo sve ono. Nora više nema oca, zaboravi bilo kakvo pominjeanje te persone – napisala je Anelina majka.

– Ima žena pravo, Darko, evo iskreno da ti kažem, žena je stvarno u pravu za sve što je napisala ovde. Aneli i ja smo jedno drugom stvarno svašta izgovorili. Evo, ja stvarno dajem, iskreno da ti kažem, dajem reč da se više nećemo svađati, ni vređati. Govorili smo svašta jedno drugom. Ja dajem reč da se više nećemo vređati. Nadam se da će oni to prihvatiti – kazao je Janjuš.

– Razumem sve, ali se nadam da će prihvatiti naš odnos – kazala je uplakana Aneli.

republika.rs