“DOKLE ĆEŠ TRPETI MALTRETIRANJE TOG NASILNIKA?” Miona dobila PISMO od PORODICE, stigla OŠTRA opomena, Ša pozeleneo od MUKE!

426

Tokom čitanja čestitki koje su stigle za Mionu Jovanović, njena baba iskazala je gađenje prema njenoj vezi sa Nenadom Aleksićem Ša.

Aleksić je slušao pomno šta je imala da poruči, a svi učesnici u toku čitanja gledali su upravo u njega, kako bi videli kako će reagovati, dok je on menjao sve boje muke zbog onoga što čuje.

Miona je pročitala pismo svoje bake, koja je bila zabrinuta za unuku, te je Nenada Aleksića Ša nazvala nasilnikom, koji je maltretira, a reper je prebledeo u sekundi.

– Miona, dokle ćeš trpeti maltretiranje? Seti se da imaš roditelje posle pet meseci i kako je njima, brata spomeneš samo kada treba da se zakuneš. Čujem da se plašiš tog nasilnika, budi opuštena, jer ti imaš svoje ljude – pročitala je Miona.

– Ne plašim se nikoga, Nenad stoji iza mene, kao i vi – dodala je Miona.

– Nasilnik, to je pregruba reč, da nije njena porodica u pitanju, nego neko drugi, drugačije bi bilo. To nikome neću da dozvolim da mi govori da sam nasilnik. Poštujem to što je njena porodica – ubacio se Aleksić.

republika.rs