BEŽAĆE OD RODITELJA I PORODIČNE KUĆE?! Anđela Šparavalo i Bojana razgovarale o planovima za budućnost! Ovo su šok-detalji!

28

Učesnice Elite Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo zakopale su ratne sekire u Eliti pre nekoliko dana, a sada je sve iznenadio njihov razgovor koji su obavili u tajnosti! Naime, Bojana i Anđela su se osamile u dvorištu gde su počele da kuju planove za budućnost, a ono što je svima zaparalo uši jeste činjenica da je Anđela rekla da bi rado živela sa Bojanom, što je aludiralo na to da ne želi da se vrati u porodičnu kuću.

– Nešto nam je krenulo od ovog praznika, šta kažeš ti Anđelčiću na to? Nešto smo se primirile, ali je pitanje koliko će to da traje. Ja bih iskreno volela da potraje, ali idu izazovi sa svih strana. Uskoro će i finale veliko, da li ćemo biti zajedno to ne znamo – rekla je ona, a Šparavalo se odmah nadovezala:

– Iskreno, ja bih mogla sada da živim sa tobom. Mogu da nas zamislim zajedno, a svakako da me kod kuće čeka haos. Možemo odmah da se selimo negde i mislim da bismo se bolje slagali jer ne bi bile pred kamerama i niko ne bi znao šta radimo.

Podsećanja radi, nedavno je učesnica “Elite”, Anđela Šparavalo u emisiji “Pitanja novinara” obratila svojoj porodici, rekavši da strahuje od čestitke koje će dobiti za rođendan.

U Belu kuću potom je stiglo pismo koje je, kako Pink prenosi, poslao Anđelin otac.

– Anđela, čuo sam jutros šta si nam poručila i da si odabrala svoj put i rešila da upropastiš svoj život. Sve vreme našeg oglašavanja je bilo da se dozoveš pameti, ali je sve bilo uzalud. Urnisala si porodicu, a naročito brata i mamu. Ja te kao otac gledam i ne mogu da verujem kakvog sam monstruma gajio 20 godina. Znaj da ti je pasoš danas dostavljen u Šimanovce, jer kad budeš izašla, najbolje bi ti bilo da odeš iz zemlje i to negde gde te ne mogu naći. Toliko si nam bola nanela da naš susret može da bude veoman koban po tebe! Ps. Nemoj da sam čuo da spominješ prezime Šparavalo koje ćeš po izlasku morati da promeniš, jer osoba koja je protiv svoje porodice ne zaslužija da nosi njeno prezime – napisao je navodno otac Anđele Šparavalo.

republika.rs