RAZBOLEĆE SE OD ŠTROKAVOSTI: Zgadiće vam se život kad vidite šta Aneli radi u krevetu Janjušu iza leđa

4984

Odmah nakon što su se pomirili Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, fanovi rijalitija su nastavili da ih prozivaju zbog štrokavosti za koju su ih sve vreme i ranije prozivali.

Naime, na jednoj Instagram stranici koja prati dešavanja u “Eliti” pojavio se snimak u kome Aneli trlja svoju intimnu zonu, dok Janjuš sedi na kraju kreveta.

– Masna joj kosa danima, ti bi da se opere dole – stoji u opisu videa u kome na društvenoj mreži prozivaju Janjuševu lepšu polovinu.

Inače, mnogi su se zgrozili što se rijaliti par uopšte pomirio jer je Janjuš bio isključiv da do pomirenja može doći. Zbog toga ga neki nazivaju “najvećim folirantom svih sezona.

Podsećamo, prethodne večeri u rijalitiju “Elita 7”, dogodio se neočekivan događaj koji je šokirao gledaoce i izazvao burne reakcije na društvenim mrežama. Marko Janjušević Janjuš, poznati učesnik ovog rijalitija, prišao je svojoj bivšoj devojci Aneli Ahmić i poljubio je dok je ona mirno spavala. Snimak ovog događaja munjevito se proširio na Instagramu, izazivajući brojne komentare i reakcije ogorčenih fanova.

Isto tako, dok su bili zajedno, par je konstantno prozivan po društvenim mrežama zbog nehigijene, što je očigledno ponovo tema, već prve večeri nakon pomirenja.

S druge strane, Aneli i Janjuš imaju podršku unutar Bele kuće, pa je među prvima koji je prišao da im čestita što su obnovili vezu bio Uroš Stanić, koji je čak izrazio želju da ih vidi i pred oltarom.

republika.rs