UBEĐEN DA BI JE VRATIO NA KECA! Stanislav otkrio da bi mu Miona poletela u zagrljaj, pa potkačio Ša: Manja je razlika između mene i moje ćerke nego njih dvoje

5856

Voditelj Darko Tanasijević je u Šiša baru ugostio Stanislava Krofaka.

kako tebi izgleda tvoja fotka sa Mionom?

Ja sam super, uvek nasmejan. Uroš mi je rekao da su se njih dvoje svađalo. ša se iznervirao ponovo. Šta da ja kažem za to, imamo svi oči, ja ne mogu njega da skužim – rekao je Stanislav pa dodao:

Ja ništa ne radim, mene to više ne zanima, svako je ovde za sebe. Ja znam koliko imam samopozdanje, ja znam ko sam i šta sam, i ja sam realan – dodao je Stanislav.

Miona je rekla da bi ti popio korpu da si krenuo na nju?

Ja da sam ušao sa Stavom da je vratim, ja bih je vratio. Ona je na debati shvatila da je gotovo, a od toga danaje krenula ona da iznos svašta. Meni nije jasno što ona komentairše moj odnos sa Majom, ja sam isti napolju i ovde. Ljudi moja ćerka ima 17 godina, ja imam 36, manja je razlika između mene i moje ćerke nego njih dvoje. Ja sam svestan ko sam, a ona i ja smo završili to je gotovo za uvek. – rekao je Stanislav.

Šta kažeš za Miću?

On je mene prihvatio lepo, i to mi je drago, ali ima svoju priču koja me je pogdila, jer ne poštuje Maju koja je sa mnom, jer ako poštuješ mene, poštuješ i osobu koja je sa mnom – dodao je Stanisoav.

pink.rs