‘ŽELIM DA JOJ PROMENIM PREZIME!’ Aneli nikad iskrenije progovorila o pomirenju sa Janjušem, pa se javno obratila Asminu i otkrila da će mu tražiti da se izjasni po pitanju očinstva Nore!

190

Aneli Ahmić stigla je u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića, te je progovorila o pomirenju sa Janjušem, a potom se obratila Asminu i tražila od njega da se izjasni po pitanju očinstva Nore.

Aneli kako je došlo do pomirenja između vas? – upitao je Darko.

U poslednje vreme smo spustili loptu, vratila se Vesna, bila je kod doktora. Zvao je kod mene i došao je do mog kreveta, poljubio me. Očekivala sam, znam ga kako diše. Pitao me može li Vesna danas ostati sa mnom kaže ide s nekom devojkom na ručak. Uveče je došao i poljubio me, onda je došao treći put i rekao da se ne želi poljubiti sa mnom dok nešto ne obavi i to će biti konačno zauvek. Ja kažem dobro, okej. Došao je bilo je 12 sati poljubili smo se. Šta da ti kažem Darko – rekla je Aneli.

Kako vam je sad? – upitao je Darko.

Pa nama je super. Ja sam javno govorila da mi je teško i uvek sam ostavila prostor za pomirenje. Sad nam je super, volimo se Darko. Ja njega shvatam kada kaže najvoljenija osoba, zato što on smatra da me on voli najviše. Ja još nisam videla u kući da se neko toliko voli kao on i ja. Jednostavno ta naša jačina ljubavi, to je bolesno. To je nešto prejako, ja nisam osetila tu emociju ni sa jednim partnerom. Mi osećamo non stop to, i kada se posvađamo i dosadimo jedno drugom, kada se zagrlimo opet je to to – rekla je Aneli.

Meni on više stvari govori pod pokrivačem, totalno mi je drugačiji u krevetu. On je ozbiljan tada, na faci vidiš da je drugačiji. On za stolom ima te performanse, dal je njega možda sramota ili da ne povredi nekog napolju, ne znam – rekla je Aneli.

Jel si prevazišla razmišljanje o tome šta će ti reći sestra? – upitao je Darko.

Ja imam nalete depresije zbog toga i imaću sigurno, ali trenutno me to ne zanima. Volimo se i jednostavno ja odlučujem, ja biram sa kim ću biti. Zašto bih patila za nekim kada ga volim? Moraju ga prihvatiti – rekla je Aneli.

Kako ćete pregurati u nastavku? – upitao je Darko.

Dogovorili smo da budemo smireni, ali nas problemi ubili ova dva meseca. Od početka smo imali privatne probleme i jednostavno to je tako. Meni se sve desilo nabrazaka, ja sam se neki dan isplakala. Ja plačem zbog toga što se meni desilo, mene te stvari i sad muče. Želim da moje dete ima dobar odnos sa mojim partnerom. Razmišljala sam da ću dati Nori kontakt sa Asminom, ali pošto ga nije zanimala za ovih 9 meseci neće moći ništa. Želim da joj promenim prezime, želim da se odrekne deteta pošto ona njega ne zanima. Dobiće šansu da odluči da li želi da viđa svoje dete, da li želi da nosi njegovo prezime. Da li će voditi brigu o tom detetu ili da ja svoje dete stavim na svoje prezime. Mora da se izjasni – rekla je Aneli.

Da li se promenio stav Milene Kačavende i još nekih ljudi od kada ste se pomirili? – upitao je Darko.

Jeste, već su videli kada je krenulo spuštanje lopte. Ja sam takva, ja spustim loptu, videli su svi da su se promenili od kad sam spustili loptu – rekla je Aneli.

Kakvi su ti Stanislav i Miona na slici – upitao je Darko.

Lepi su mi stvarno, lepi su mi i Miona i Ša. Sve slike su mi lepe. Ša se nikada neće promeniti, kao ni Maja. Ona namerno spustila loptu sa mnom da je ne bi dirala dok je u vezi. Sada i na šolji vidi se njena slika dok je bila bez operacija i eno bori se sa Stanislavom da ne vidi slike, kao da je sramota – rekla je Aneli.

pink.rs