KRIJE TAJNU NJENE PORODICE! Anita progovorila o Matoroj, otkrila da ju je PRECRTALA za sva vremena, a onda je otkrila šta zaista misli o Mileni Kačavendi!

3155

Voditelj Darko Tanasijević je u Šiša baru ugostio Anitu Stanojlović. Njih dvoje su razgovarali o odnosu nje i Anđela, ali i sukobima sa Matorom.

Anita kako si?

Okej sam, ali eto sa Miljanom smo u svađi. Ja satalno spuštam loptu sa Miljanom, a onda je opet krenula na nas, proziva nas, vidimo da nas ne gotivi. – rekla je Anita i prokomentarisala je Matoru.

Ona i ja ne komuniciramo, samo za stolom. Meni nije jasno što ispočetka, mi ponavljamo sve što je bilo na počeku, deluje mi da ona forsira tu priču, a deluje mi da je i dalje boli, i da joj nije svejedno i dalje. Matora pominje moju majku, ja jesam pričala o njoj, ali to je moja majka, meni nije jasno da ona komentariše moju porodicu. Ja sam njoj obećala da neću pričati o njenoj porodici, ja se držim tog obećanja da neću pričati o njenoj porodici. Znam ja dosta toga, – rekla je Anita.

MIlena je komentarisala da će ti stalno pominjati šta se desilo sa tobom i Matorom – dodao je Darko.

To se desilo ovde, ja sam svoju kaznu imala, sa mnom niko nije pričao, sve je rečeno o tome, sada se promenilo. Mića brani svoje stavove, a Milena vređa mene i Anđela najgore moguće. Smatram da je ona žena koja se razvela posle toliko godina, da je porpustila svoju mladost, a sada su je stigle godine, te joj to smeta. Ona jepodla, ja jedva čekam da budem vođa i da im saspe sve – rekla je Anita

Šta je sa Ša i Mionom i fotografijom? – upitao je Darko.

Ja smatram da je Miona normalno stala, Stanislav iza nje, i to je to. Ja bih isto uradila kao Stanislav i Miona. Ša je posesivan,. – rekla je Anita, pa se osvrnula na Janjuša I Aneli:

Ima tu ljuabvi, meni je drago, ja tu vidim ljubav, ima Janjuš dozu sujete. ali to je zbog rastanka sa Aneli. On je kao Miljana, stalno je tu pa se gubi – rekla je Anita – pa je prokomentarisala pismo Anđelinog oca-

Oni su je precrtali, a ona je pcepala pismo. Ona je izabrala to, BOjanu, a mislim da se ona zaludela.

pink.rs