JA SAM ŠA, MENI SVI ZNAJU! Ša otkrio koliko mu Uroš kvari vezu sa Mionom, opleo po Stanislavu! Mi smo najrazdvojeniji par, stalno me šalju u odbrane!

3196

Voditelj Darko Tanasijević je u Šiša baru ugostio Nenada Aleksića Ša.

Kako si Ša? – upitao je Darko.

Bezveze, svaki dan mi je kao godina. Video sam danas stigla klopa , a meni i Mioni ništa. Niko nam nije dao, sem Anite i ANđela, i Jovane. To me je smorilo, Što se tiče fotka, Miona je kao lutka, prelepa je, a meni je jezoivo da ide fotka nje i njenog bivšeg. Meni je to trauma, pretaerao sam na rekaciji kada su se fotkali, to je bilo strašno. Stanislav je prošao Miona je stala, ali nije mi jasno što ta fotka danas na Vaskrs. – rekao je Ša.

Govoriš nam da imaš poverenja u Mionu, zbog čega ti je bitno da Miona kaže da joj je odvratna slika sa bivšim, ispada kao da sumnjaš?

Muka mi je, je l smem ja da uživam sa svojom devojkom, što se forsira priča sa njjenim bivšim. Neka nas puste da uživamo. Opet sam u odabrabima, mi smo najrazdvojeniji par.Name je lepo, ali eto, čim nam je lepo mora nešto da se desi, da nam pokvari to. – rekao je Ša pa je opleo po Urošu Staniću:

Dečko je bolesnik. Ne znam šta je to. Nije normalan, ne podbada samo mene, ali sam mu ja pik. On ne voli da gleda srećne ljude, ne voli parove, gleda u kameru i sve radi naopako. On je danas drndao sve, zao je, tu je i Anđela Šparavalo i Miljana. Ja sam Ša, mene svi znaju. – rekao je Ša.

Da li te je pokloebalo to što je ona komentarisala Stanislavov se*s sa Majom, i njenim roditeljima?- upitao je Darko.

Ja sam to drugačije skontao. Kao ono pitanje kada su je pitali da li se seća šetnje sa Stanislavom po šumi, a sada oni gledaju njegov brutalan se*s i razmišljaju da je to njihova ćerka – dodao je Ša.

pink.rs