ŽESTOKO! Mića oplepo po Lejdi Di, otkrio šta joj zamera, pa otkrio da je ONA ZALJUBLJENA U LAKIĆA: Vidi joj se u očima!

123

U toku su Nominacije. Takmičari večeras biraju između Nikole Lakića i Lejdi Di. Voditeljka Ivana Šopić je dala reč Lepom Mići koji je komentarisao odnos Lejdi i Lakića

Krećem od Lejdi njeno ime koje asocira na jednu damu koju sam ja video užiov davnih godina. Ja sam stao uz nju više puta: imali smo sukobe, čuo sam da je plakala zbog mene, ali to je nešto drugo. Došli smo uvreme gde se nepoštuju godine – rekao je Mića pa je Lejdi ustala kako bi otkrila što ja zamerila sa MIćo.

Ja ne ulazim u sukobe sa MIćom jer ja imam stav, a jada imam stav, koji nije kao njegov, on kreće da me vređa- rekla je Lejdi dok je Marinković dobacivao.

Ona je meni rekla da laprdam, ja ću joj je*ati mater zbog toga – rekao je Mića.

Lejdi je bila u kombinaciji sa Munjezom, a navodno ima dečka i informacije o Aniti i Matoroj, a šeta sa likom koji je oženjen. Zaljubila se, ona ne zna gde udara, njoj su oči pune suza, Ona se ljubila sa Zolom za jedno pivo – rekao je MIća.

To je laž – rekla je Lejdi.

NIje, istina je – vikao je Mića koji je podsetio da je Lejdi šetala sa oženjenim čovekom.

Moram da kažem za Lakića da ne bira srednstva kada želki da bude dominantan. Mislim da je neke stvari oprostio , mislim da jednostavno njegovi odnosi i druženja nisu iskreni. Ostavljam Lakića – rekao je Mića.

pink.rs