KRIJE ZBOG RODITELJA DA JE IMALA S*KS SA ŠA! Stanislav stavio Mioni do znanja da treba da mu bude zahvalna jer nije želeo da se SVETI!

587

Naredni sagovornik novinara portala Pink.rs, Darka Tanasijevića bio je Stanislav Krofak, koji je prokomentarisao ponašanje Mione Jovanović.

Na osnovu čega si zaključio da je Miona vrdala i nadala se potajno vašerm pomirenju do pre dve nedeljev? – upitao je Darko.

Po onome što radi i priča. Pre toga nije govorila stvari, koje govori sada. Mislim da je ranije patila na svoje reči postupke, sada je to naglo promenila. Mene ona svakako ne zanima – kazao je Stanislav.

Da li smatraš da bi Ša trebalo da ti bude zahvalna, jer da si želeo, mogao si da se mešaš u njihovu vezu? – upitao je Darko.

Da. Mogao sam da dođem s pričom da želim da je vratim, ili da je osramotim na bilo koji način. Nisam želeo tako nešto da radim, odmah sam stavio do znanja šta je moj cilj. Meni samo nije jasno zbog čega Miona gleda kakav ja se*s imam ovde. Imam kakav želim da imam i to je tako – kazao je Stanislav.

Rekao si da njenim roditeljima ne treba da bude čudno što si sa Majom i kakav se*sualni odnos imate, nego to što je Miona sa Ša, koji po godinama može da joj bude otac – rekao je Darko.

Jesam. Mislim da Miona previše ovde komentariše moje neke postupke, umesto da pogleda svoje. Moj intiman odnos je moja stvar, a ona treba samo da pripazi na to kakve postupke ona ima – kazao je Stanislav.

Majo, zbog čega je Miona interesuje za to kakav se*s imate Stanislav i ti? – upitao je Darko.

To kakav se*s Stanisav i ja imamo, to je naša stvar. Istina je da je to malo žustrije, ali sve je do toga šta partner probudi u vama. Možda ona u njemu ništa od toga nije budila, pa sad ne može da veruje da je takav. Ja sam uverena da ona laže da ga nema sa Ša, što je po mom mišljenju gore. Ša nije cinkara i drukara, ne želi da oda Mionu da su bili intimni – kazala je Maja.

pink.rs