‘ZNAM DA SAM SAVRŠEN MUŠKARAC!’ Ša nastavio da priča bajke: Mi nismo u dečijoj vezi, ovo je jako ozbiljna veza! Ja sam itekako poželjan muškarac…

4899

U toku je emisija ‘Pitanja novinara’. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je zasukla rukave kako bi sve tajne ukućana izašle na videlo. Nenad Aleksić Ša bustovao sebi ego pa otkrio da je svaršen muškarac, zatim progovorio o intimnim odbnosima sa Mionom.

Šta ćemo sa tim se*som? -pitao je Darko.

Nas dvoje smo u vezi, neka ljudi misle šta oće i da smo imali šta to koga briga. Svako od nas ima dosta kontradikotrnosti ali ja nisam lažov niti imam potrebu da lažem. Ovo moje nije laž, mi smo u vezi i nimalo nismo u dečijoj vezi, oni koji su to videli na drugačiji način su mnogo pogrešili. Više osoba ima koje su to videle ali ja imam svoje mišljenje i uvek govorim kako jeste, ti čim si ispod ćebeta znači da si imao nešto -rekao je Ša.

Zer ne misliš da bi Miona trebala da bude svesna sa kakvim je muškarcom u vezi?

To si u pravu i ja znam da sam napravio brdo klipova da sam savršen u odnosu, ja znam da sam savršen muškarac i itekako poželjan, imam to samopouzdanje

Šta misliš o Stanislavovoj izjavi da bi mogao na keca da bude sa Mionom da on to želi?

On ima pravo da to misli, ima previsoko mišljenje o sebi i ego mu je u nebesima. Njeno ponašanje mu je dalo za pravo da se tako ponaša -rekao je Ša.

pink.rs