‘PREVIŠE JE SAMOUVEREN, ALI BEZ POKRIĆA!’ Miona nastavila da laže: Stanislav me ne zanima, tek sam sad shvatila koliko mi Ša znači!

222

Novinar portala Pink.rs postavio je naredno pitanje Mioni Jovanović.

Prepričava se onaj trenutak kada je stiglo pismo da je Ša u Odabranima. Tumači se tvoja burna reakcija na više načina. Gledaoci ne mogu da povežu da li si se obradovala zbog toga, ili ti je ipak zasmetalo – kazao je Darko.

Vezala sam ljudima mozaqk u čvor, kao po običaju. Iskreno, jako sam se iznervirala. Njegova zakasnela reakcija me je jako razbesnela. Bar malo da je pokazao da mu je krivo zbog razdvojenosti, ali je njemu prodavnica tad bila najbitnija – kazala je Miona.

Kako reaguješ na to što je Stanislav rekao da si pre dve nedelje shvatila da je među vama kraj, a da si pre toga vrdala? – upitao je Darko.

To je jedna velika glupost, to moram da kažem. Previše je samouveren, ali bez pokrića, misli da je to tako. Da sam ja nešto želela, ne bi Ša postojao za mene – kazala je Miona

Zbog čega Stanislav ima toliko samopouzdanje kada je reč o tebi? – upitao je Darko.

Ne znam, iskreno. Mene ni ne zanima što je to tako, jer sam ja fokusirana na Ša i sve što se njega tiče. Darko, onda kada je Ša želeo da izađe nakon naše svađe, tada sam svatila koliko je on meni bitan i koju količinu emocija osećam prema njemu – kazala je Miona.

Kako komentarišeš to što je Stanislav rekao da je tebe sramota zbog odnosa koji ima s Majom, a nije te sramota jer si s čovekom koji može da ti bude tata? – upitao je Darko.

Mene nije sramota, baš me briga i za njegov se*s sa Majom. Ja sam sa Ša, sama sam tako birala i mene nema za šta da bude sramota – kazala je Miona.

pink.rs