Ovo ne mogu ni PROFESIONALNI glumci da OGLUME! Janjuš smatra da Anđelo i Anita neće USPETI napolju zbog Anitine neizlečive LJUBOMORE!

835

U toku je emisija ‘Pitanja novinara’. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je zasukla rukave kako bi sve tajne ukućana izašle na videlo. Marko Janjušević Janjuš otkrio je da mu nđelo vređa inteligenciju, kao i da smatra da se folira u odnosu sa Anitom.

Anđelu nije jasno kako si tako rapidno promenio mišljenje o njemu i Aniti? -pitao je Darko.

To nije odjednom niti imam lično protiv njih i njihovih pojava, prema meni su uvek korektni ali mi je više preko glave da slušam neke stvari koje meni ne piju vodu. Mislim da postoji neka strast prema između njih dvoje i smatram Anđela nekim čovekom koji ima stav i to može Aneli da potvrdi za njega jer sam joj pričao o tome. Ja ne mogu više da slušam njih i da mi vređaju inteligenciju. On ne misli toliko dobro o njoj nego radili svašta za rijaliti i odma shvatam da nismo na istoj talasnoj dužini jer imam neku svoju viziju stvari, ne može se ništa promeniti između nas, nije to ništa na silu niti treba da bude, ja ne mogu da izdržim to da neki odnosi deluju fejk a pričaju za mene kako sam u takvom odnosu, to ima neku nepravdu u sebi. Ja sebe možda smatram da sam najzaljubljeniji ali se to tako ne dokaže -rekao je Janjuš.

Da li smatraš da će Anđelo ostati sa Anitom posle rijaltiija? -pitao je Darko.

Ja im želim sve najbolje ali smatram da Anđelo nju ne može da prihvati kao devojku jer on to sam sebi ne bi dozvolio. Anđelo sa Anitom ne može funkcionisati dok Anita samu sebe ne izleči od ljubomore jer je ona prosto prirodno takva. Naišla je na mnogo stvari u detinjstvu i teško je izlečiti. Svaka mu čast kako uspeva da glumi sve ovo kao profesionalni glumac -rekao je Janjuš.

pink.rs