‘AKO BUDE TO SPOMINJALA, NEĆEMO BITI ZAJEDNO!’ Stanislav pokazao i svoju drugu stranu, postavio Maji ULTIMATUM, pa Ša dao završnu reč! (VIDEO)

735

U toku je emisija ‘Gledanje snimaka’, voditeljka Ivana Šopić je tu da ove noći raskrinka učesnike do srži. Na video klipu reč je o Maji Marinković i Stanislavu Krofaku koji pričaju o svingeraju koji je on posećivao.

Ja sam posetio svingeraj 5 puta u životu, kao neko što je otišao u neki klub. Unutra ne može doći bilo ko, imaš neki kodeks. Ostaviš mobilni, platiš ulaz. Imaju sobe u kojima se gledaju po*no filmovi – rekao je Stanislav.

Ivana, naljutila sam se na njega, videla sam neku situaciju, naljutila sam se. Ja šta ću i udarim na sving. Nije loša namera, meni je zanimljivo što se on primio na to. Ljudi kada vide da on tako lično shvata, oni će namerno ići na to. Znala sam da ga to nervira, pa sam to tako namerno spominjala – rekla je Maja.

Što se tiče ovih stvari, to su svinger klubovi i to je zastupljeno u celom svetu. Što se tiče njihovog odnosa, ne želim da se mešam – rekao je Janjuš.

Stanislav je govorio da nikad nije postavljao ultimatume, pa sad postavlja Maji – rekao je Ša.

Ma ja sam rekao lepo da ne želim da mi se to spominje – rekao je Stanislav.

Mislim da je ovo neko njihovo upoznavanje, momak govori šta mu smeta i šta ne bi trebalo da radi njegova devojka – rekao je Anđelo.

Mene ste za to napadali, ja mojoj devojci skrećem pažnju – rekao je Ša.

On je pokrenuo priču o svingeraju, mislim da je shvatio da će ga narod pamtiti po tome. Ja sam mu skrenuo pažnju da ne radi to i ne priča. Zbog toga sam dobio da me vuče za uši, njihova veza i njihove priče su o svingeraju – rekao je Uroš.

pink.rs