Ša i Stanislav se našli oči u oči, pa pokušali da probleme isteraju na čistac, ali ipak su KOMPLEKSI isplivali na površinu: Kada budeš nastupao u Areni kao ja, JAVI MI SE!

3242

U toku je emisija ‘Gledanje snimaka’, voditeljka Ivana Šopić je tu da ove noći raskrinka učesnike do srži. Stanislav Krofak je dobio reč kako bi se obračunao sa Ša.

Ša smatra da si ti došao ovde bi sebi napumpao ego – rekla je Ivana.

Ja sam sve rekao što sam mislio. Ne želim više da se ponavlja, 20 puta ponavljam. Ja pričam od prvog dana jednu priču i neću promeniti svoje mišljenje – rekao je Stanislav.

Da li misliš da zbog tvoje i Majine vezu treba da budu zahvalni jer imaju mir – upitala je Ivana.

Ja sam rekao da sam ja ovde ušao da mi se Ša izvini. Miona je pre dve nedelje shvatila da je među nama kraj na debati kada sam joj rekao neke stvari, do tad je vrdala – rekao je Stanislav.

Šta bi se desilo da se nisam izvinio? – upitao je Ša.

Neko bi bio diskvalifikovan – rekao je Stanislav.

Ma druže to su tvoje priče, ja sam mogao s tobom da istaktirziram. Ti si mogao da me zoveš napolju upalimo lajv na mom Instagramu jer je mnogo propraćeniji. On meni ne deluje neko da je priglup, pa da ne zna šta izgovara – rekao je Ša.

Ša da li si se izvinio da bi kupio mir? – upitala je Ivana.

Ne, ja sam mogao s njim da se igram psihički. Mogao sam da ga diskvalifikujem za pet minuta – rekao je Ša.

On priča neke stvari kaže da bi on napravio bolju prosidbu. On ne može ni u Areni Beograd da nastupa, a kamoli u Areni Zagreb – rekao je Stanislav.

Pa ne možeš ti mene da sputaš, ja ću tebi da objasnim neki stvar. Ja sam muzičar – rekao je Ša.

Ti si bivši muzičar i sadašnji rijaliti igrač, ti nisi muzičar. Neko ko je ozbiljan muzičar neće doći ovde i biti 5 godina – rekao je Stanislav.

Što se tiče moje karijere ne možemo da poredimo moju i njegovu. Mene je sramota da se poredimo on i ja, moja kariejra traje 27 godina. Ti si ušao na kontu nas – rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

pink.rs