Open IPTV preporuke: Najbolji filmovi, serije i televizijske emisije

260

Ilustracija-Americka prevara

Uz više od 140 digitalnih TV kanala, koje možete pronaći u ponudi Open IPTV-a, svakodnevno uživajte u raznovrsnom programu, a ukoliko iskoristite martovsku m:tel Open ponudu možete besplatno uživati u premium HBO, Cinemax, Plus, Sport i Pink Plus TV paketima do kraja 2015. Uživajte uz fantastične filmske premijere, naučite nešto novo uz edukativne emisije i naravno skuhajte nešto ukusno uz program Open IPTV-a.

Film Dejvida O. Rasela “Američka prevara”, koji je prošle godine nominovan za 10 oskara, na programu HBO je 15. marta u 20.05 časova. Vrhunski prevarant, Irving Rozenfeld ( Kristijan Bejl), sa svojim lukavim britanskim partnerom, Sidnijem Proserom ( Ejmi Adams), primoran je da radi za neobuzdanog agenta FBI Ričija Dimasa (Bredli Kuper), koji ih uključuje u prevaru u pokušaju da sruši mafiju Nju Džersija.

Takođe u nedjelju, 15. marta, u 22.30 časova, na HBO COMEDY pogledajte komediju iz četvrte sezone hit serije iz originalne HBO produkcije “Djevojke”. Nova sezona ove humorističke serije, dobitnika Zlatnog globusa, od scenaristkinje/rediteljke/glumice Lene Danam, priča o grupi prijatelja koji žive u Njujorku, o njihovim usponima, padovima i neslavnom zalasku u dvadesete godine.

Televizijski kanal ANIMAL PLANET najavljuje novu specijalnu emisiju “Tigar-riba: Afrička pirana” koja otkriva istinu o zastrašujućoj slatkovodnoj grabljivici tigar ribi. Ove ribe, koje narastu do ogromnih razmjera, imaju izuzetno velike zube oštre kao žilet i agresivne su kao bik ajkule. Ne propustite u petak 20. marta u 19.30 časova.

Džon Malkovič potpisuje glavnu glumačku rolu fantastične drame “Staklena menažerija” koja je na programu u ponedjeljak, 16. marta 2015. godine u 20.00 časova na kanalu TV CINEMAX. Sin (Džon Malkovič) čezne da pobjegne iz svog doma koji ga guši, u kojem njegova uglađena majka (Džoana Vudvard) brine o budućnosti njegove hrome i stidljive sestre. Ovu dirljivu adaptaciju predstave Tenesija Vilijamsa režirao je Pol Njuman.

Na kanalu 24 Kitchen ne propustite emisiju Džejmijevi ekonomični recepti (druga sezona), koja se prikazuje od 16. marta, ponedeljkom u 13.00 časova. Džejmi Oliver se vratio sa ovom optimističnom, inventivnom i veoma korisnom novom serijom o hrani. On želi da inspiriše ljude širom svijeta da se hrane bolje i da troše manje na kupovinu namirnica tako što nam daje neke od svojih najkorisnijih štedljivih, ali zaista izvrsnih recepata. Džejmi će dokazati da možete da jedete kao kralj, a da ne trošite više nego obično.

m:tel – imate prijatelje!