‘MORA PODHITNO DA SE MENJA!’ Ša zapenio zbog Mioninog ponašanja, poverio se Đedoviću o svemu što mu smeta: Ja nikada NE LAŽEM! (VIDEO)

422

Nenad Aleksić Ša počeo je priču sa Markom Đedovićem i Žanom Omniom o ponašanju Mione Jovanović.

Mora devojka da shvati s kim je, ja nisam neki papak, mora to da se shvati više! Pritom sam došao normalno, ponašaj se normalno, više nema lufta za dosadašnje ponašanje, jer ja više ne ćutim, po meni da se soli neće. Toga nema, mora pristup podhitno da se menja. I te fore da lažem, ne lažem ništa. Ista zameranja, iste stvari apsolutno, ni manje, ni više. Mani me toga da sam ja i više da se od mene pravi nešto što nisam, nikome to neću dozvoliti. Ili ćemo biti normalni, jer ja ovako ne mogu. Ljubomoran na anketu?! Tu mi je bio totalni prekid filma – rekao je Ša.

Pričali smo Žana i ja danas s njom – rekao je Marko.

Tebra, smučilo mi se sve, njemu svaka čast. Ja sam možda svakakav, ali nema šta više ko da mi nameće. Stvari koje zameram su normalne, jer smo u programu i pod kamerama, na neke stvari mora da se pazi – rekao je Aleksić.

Šta sad?! Je l’ se ona oblači – pitao je Marko.

Ma ne znam. Ja joj u životu nisam rekao za oblačenje, ja joj kažem da mi je svaka ista, sve mi je to lepo. Ustala za stolom da priča, ja u šoku šta priča. Mora ona hitno da se menja, ja nemam šta da menjam. Niko me više neće menjati. Ne mogu, nemam snage ja za ovo. Umesto da naučiš neke stvari od mene. 24 godine nije malo, pritom je radila, putovala, ne možeš da se čupaš na godine – rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink.rs