‘Ološi folirantski!’ Marija Kulić udarila na Anitu i Anđela, pa otkrila detalje tajnih razgovora s Đedovićem: Tražio si da ti po manastirima palim sveću za zdravlje!

141

Sve ove svađe obeležile su sinoćnji “Pretres nedelje”, a Miljana i Marko Đedović danima ne prekidaju svoj verbalni rat, kom se ne nazire kraj, te su i noćas, na sebi svojstven način, suočavali argumente i razmišljanja. Uz svoju ćerku je, očekivano, stala njena majka Marija Kulić, koja je na Instagramu iznela svoje stavove.

Naime, Anitu i Anđela je nazvala “folirantskim ološima” jer njenu ćerku, koja ih podržava, nisu ponudili tortom koja im je stigla kao poklon za četvrtu mesečnicu ljubavne veze.

Miljana kod Drveta mudrosti tražila svadbu za Anitu i Anđela, a oni je ni sa čim nisu poslužili. Sluša peško Č*arka (Marka Đedovića) i ova slina. Zato Miljana, nikakve ološe folirantske ne podržavaj, nezahvalni su – poručila je Marija Kulić.

Očekivano, nije štedela ni Đedovića, kom je dodelila pogrdni nadimak i otkrila detalje njihovih ranijih privatnih razgovora.

Č*arko, zvao si me svakog trećeg dana da mi pričaš da si mnogo umoran i da si u velikoj depresiji, mnolio si me da ti u manastirima palim sveću za zdravlje, ološu učmareli – oplela je Marija.

pink.rs