CELA KUĆA JE NE PODNOSI, ALI NE ŽELE SUKOB SA NJOM! Aneli u nikad većoj svađi sa Miljanom, a onda Đedović otkrio šta mu je Kulićeva rekla: Napada Janjuša i Kačavendu jer su favoriti za pobedu!

4213

Voditelj Milan Milošević dao je reč Aneli Ahmić, koja se već uveliko svađala sa Miljanom Kulić.

Prećutala sam ti i to da sam folirant – rekla je Aneli.

Rekla je da je folirant, ovo komentariše jer misli da tako treba, ona ovo ne misli. Rekla mi je u veceu da fejk napada Janjuša i Milenu, jer misli da će biti prvi. Aneli i ja smo danas pričali povodom svega što se dešava, ništa novo i drugi nije rekla – rekao je Đedović.

Folirantu. Sada je pokazala da je folirant – rekla je Miljana.

Hajde ćuti Miljana, ćuti. Ja te se ne bojim budalo jedna – ponavljala je Aneli.

Rekla je da neće s budalom da ima problem – rekao je Đedović.

Misliš da se ja Miljane bojim?! Neću je samo na grbači – rekla je Aneli.

Miljana se uvlačila Aneli, Miljana se uvlačila Aniti. Za Anitu, Anđela i Aneli je rekla isto, što i pre 15 dana. Ceo sto priča da neće problem s budalom – rekao je Marko.

Anđelo i Anita me nisu pitali da li hoću jednu jagodu…Lažeš Aneli, ja sam te branila od prvog dana, lažeš, hvala ti na svemu – rekla je Kulićeva.

Ona ne misli loše o Mileni Kačavendi i Janjušu, rekla mi je da ih napada jer misli da će biti prvo mesto – rekao je Đedović.

Kada je Stanija pričala one stvari, meni su merili pritisak. Sve što sam rekla, stojim pri svom mišljenju – rekla je Kulićeva.

PINK.RS