Maja smatra da Aleksić nije imao POTREBU da LJUBOMRIŠE na slikanju, Krofak ponovo odbrusio Ša: Ne znam koja devojka može da BUDE sa njim, sve su pobegle od njega!

4567

U toku je emisija ‘Pretres nedelje’ i ‘Izbor potrčaka’. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima prokomentariše sve intrigantne teme koje su obeležile prethodnu nedelju. Maja Marinković je otkrila da Ša bez opravdanja drami zbog slikanja Mione i Stanislava.

Šta kažeš na prepucavanje muškaraca? pitao je Milan.

Meni je to totalno suludo, ja nikada neću da se mešam u te stvari niti bih ponizila nekog u tom smislu. Možda je to njegovo mišljenje i to je njegova stvar, ja taji ne bih komentarisala. Ako mogu da izbegnem neku problem, izbećiću ga. Kakvi su dogovori Ša i Mione ja ne znam ali slikanje uopšte nije bilo neukusno, njihovo slikanje je bilo totalno normalno, Uvek mi je u glavi božićno slikanje kad je letelo perje ovde ali ovde su neke stvari jasne i ako mu je smetalo trebao je da kažene želim da se slikaš i to je to -rekla je Maja.

Bolje mi je kad razmislim da sam odma u tom trenutku reagovao nego je bezveze bilo što je bila zakasnela reakcija -rekao je Ša.

Evo ja sam se slikala sa Aneli i bile smo profesionalne tako da je to naš posao.Mislim da je ŠA prenaglio i da niej trebao tako. Kad gledaš sa strae vidi se da deluje kao da nije normalan Nenad i tako nekad ljudi i mene gledaju -rekla je Maja.

Ja kad bih video da sam tako lud potražio bih pomoć, ne znam koja devojka može da bude sa tobom -rekao je Stanislav.

Mislim da su dvojica kompleksaši, Stanislav ima te komplekse na fizički izgled a Ša da uvek bude u pravu. Ja njega nikad nisam slagala ništa za slikanje -rekla je Miona.

Rekao sam joj da ne budu blizu na slikanju i ona me nije poslušala, samim tim je ispala nekorektna prema meni -rekao je Ša.

pink.rs