PRIPREMA SE DA GA ŠUTNE! Miona sve manje vidi BUDUĆNOST sa Aleksićem zbog njegovih konstantnih SCENA, Ša počeo da ludi: Meni je ovo sve KOMEDIJA!

6149

U toku je emisija ‘Pretres nedelje’ i ‘Izbor potrčaka’. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima prokomentariše sve intrigantne teme koje su obeležile prethodnu nedelju. Miona Jovanović progovorila o haosu sa Ša u toku uskršnjeg fotkanja, te priznala da joj polako popuštaju živci.

Započećemo sa slikanjem za uskrs. Miona kako komentarišeš tvoje slikanje sa Stanislavom i Nenadovu reakciju?

Neartikulisano ponašanje totalno. Nema razloga da spuštam loptu sa mojima jer se stvari ne menjaju, imali smo razgovor noć pre slikanja gde smo se dogovorili da ne pravi scene ali kao da mu je palo sa neba to i onakve reakcije da pravi, meni je to užasno. Naravno da ću se sunčati i kupati, apsolutno se ne bih slikala gola nikad u životu. Drago mi je ako sam lepo ispala na slikama. Ne sviđa mi se što je upropastio to sve i jedini je reagovao na tako lep čin -rekla je Miona.

Meni je komedija sve ovo i čupanje sebe -rekao je Ša.

Kako si tako brzo posle toga posustala i legla zajedno u krevet sa njim? -pitao je Milan.

Mene to ne remeti, ja se više ni ne sećam tih trenutaka. Ja sam njemu rekla za tu situaciju da mi je bila jeziva i uopšte mi se ne sviđa takvo ponašanje. Ja ne znam šta da promenim tu, ja takvo ponašanje nikad neću prihvatiti. Svaki put pokušava da nametne da sam ja kriva za sve, neko ko ima toliko godina, treba da prihvati krivicu a ne da je stalno on u pravu -rekla je Miona.

Ti si rekla da ti je čaša puna i da si pri kraju, kako to ako vam je veza super kao što pričate? -pitao je Milan.

Ja apsolutno razumem sve ljude kada kažu da mi nismo normalan par jer po svemu sudeći jeste tako. Ja pokušavam da ga ispravim ali on ima neku iskrivljenu sliku. Ja više nemam ni svoj stav, totalno sam se pogubila, ne mogu više neke stvari da trpim

To njeno uticanje na mene mi je jako čudno, sve je ovo laž -rekao je Ša.

pink.rs