‘DRTINO MATORA, PREVIŠE ME MRZIŠ!’ Maja i Mića BLJUJU vatru jedno po drugom, on poručio Stanislavu da će POKAZATI pravo lice njegove devojke!

144

U toku je emisija ‘Pretres nedelje’ i ‘Izbor potrčaka’. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima prokomentariše sve intrigantne teme koje su obeležile prethodnu nedelju. Maja Marinković i Lepi Mića bljuju vatru jedno po drugom zbog Stanislavove podele budžeta.

Stanislave da prokomentarišeš podelu -rekao je Milan.

Isto sam ja mogla da sam Ša veliki budžet jer sam okej sa njim ali sam gledala i njega i da li će da ga povredi.Janjuš je loš čovek i ima glupe fore, Aneli je u pravu da mi je komentarisao vezu prošle godine. Ja njega štedim zato što je Stanislav dobar sa njim -rekla je Maja.

Koga ti štediš budaletino, ajde sedi dole i ja mislim o njoj loše ali ćutim, ona mene ne zanima u životu -rekao je Janjuš.

Mića ima takav rečnik ali ja sa njim provodim vreme i ne shvatam ja njega toliko ozbiljno. On meni nije rekao ništa što je loše -rekao je Stanislav.

Naravno da je loše, ovaj čovek mene mrzi, valjda zato što mu ne dolazim u pub i ne jadam mu se. On ima svake godine potrebu da me hejtuje -rekla je Maja.

Ja sad kažem, dobićeš Stanislave sve informacije o svojoj devojci. Neka priča Maja sve što zna, ona je najveći ološ na planeti -zapretio je Mića.

Ti meni da kažeš da sam ološ, drtino matora jedna, bolje sedi, istrulićeš ovde u rijalitiju -rekla je Maja.

pink.rs