RAZVILA TAJNI PLAN?! Ukućani ŠOKIRANI Vanjinim izborom VOĐE, Ša se totalno razočarao u nju: Ovim potezom pokazala…

239

U toku je emisija ‘Pretres nedelje’ i ‘Izbor potrčaka’. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima prokomentariše sve intrigantne teme koje su obeležile prethodnu nedelju. Ukućani šokirani potezom Vanje Živić da postavi Stanislava Krofaka kao novog vođu.

Stanislav je novi vođa, ima li kraja dupljaštvu Vanje Živić, Miona je neko koga ona organski ne provodi. Da li vas je šokiralo to što nije nekog drugog postavila za vođu? -pitao je Milan.

Ja sam iskreno bio u šoku jer sam pokušao da izvagam u čemu se radi, čudno mi je jako to sve i malo sam se razočarao -rekao je Ša.

Mi smo se odma tu začudili i mislili smo da tu ima neka caka i fora -rekla je Matora.

Nije mi jasna poenta ali ako vidi njih u odnosu onda znači da je kontradiktorna u izlaganju. Sad ova izjava mi je katastrofa -rekao je Ša.

Ja sam bio ubeđena da će biti Milena ili Žana ali kad je to donešeno naravno da sam se iznenadila. Mislili smo da je to fora i da nije htela da idu u izolaciju. Ako je to što ti kažeš, znam koliko voli Nenada i nije mi jasno -rekla je Matora.

Ona je sad pokazala da je Stanislav za nju bolji od Ša -rekao je Milan.

Kao prvo možda je namerno blatila spolja jer je otišla, očito drugarstvo prema Ša nije iskreno i to je budalaština. Ona je to uradila i mnoge stvari je otkrila time, učesnici nemaju pojma šta se radi spolja. Ona je pokazala ko je i da je boli ku*ac za njene prijatelje od spolja -rekao je Mića.

Šta očekivati od osobe koja nema grama mozga, jedna ljigavština i gnjida, ne bih volela da se spominje ovde koliko je gadna, žena se totalno izblamirala -rekla je Jelena.

pink.rs