Đedović nastavio da gazi Miljanu! Godinama krade po rijalitiju, da iznesem sve detalje došla bi policija, s*re gde stigne po dvorištu…

175

U toku je anketa. Ukućani biraju po tri najsitničavije osobe. Prva na redu bila je Milena Kačavenda.

Dobar dan, svima. Baš ozbiljna titula, baš razmišljam. Prvo je Šaki. Sve što radiš mora da bude dovedeno do perfekcije. U odnosu sa Mionom ne tolerišeš sitne propuste. Broj dva Matora. Dugo si ćutala, ali sad se to može razaznati. Broj tri Đedović. Gunđa svaki put, kad presipa iz šupljeg u prazno – rekla je Kačavenda.

Dobar dan, svima. Broj jedan K*rčavenda. Kad stekneš prvi utisak o čoveku, to je to posle. Ja ne prebacujem. Hvata se za sitnice, kako bi me napala. Počela je da priča o plasmanima. Htela je da me uplaši i da se diskvalifikujem. Zaboravila je hiljadu lepih stvari. Ono što izgovara ovih dana je teško za slušanje – rekla je Miljana.

Repliciram, ali ne tebi lično. Izjavila si da izgleda, nikad lepše, nakon smrti svoje majke. Ti si šizofreničarka, tabletomanka i nasilnica – rekla je kuma.

Broj dva Miona. Sama po sebi je sitničava. Podseta me na neku babu od 90 godina. Ništa ne da. Pre sedam dana mi je dala dve žvake i bila sam u šoku. Broj tri Marko Đedović. Hvata se za sitnice, želi da odbrani K*rčavendu, Matorelu i Šakija. To što je tražio na sudu, hteo je da mi vrati – završila je Miljana.

Pozdrav za moju Predvidivu armiju. Japanska princeza Mikikaka pokušava da spusti loptu sa mnom. Kleptomanka za koju godinama lažemo i krijemo. Kada bi se saznala potpuna istina o njoj, ovde bi došla policija i hitna pomoć. Ona je prvo mesto, jer bi sve ukrala. jer je obolela. Ja sam detaljista. S*re svuda po dvorištu, sitničava je kad ispušta svoje brabonjke. Sve sitnice krade. Ja sam je prvi godinama pokrivao za te stvari. Napala je službeno lice u sudnici. Otvorila mi je glavu. Ona je ubedljivo prvo mesto. Miona i Ša druga mesta – završio je Đedović.

pink.rs