‘BILI SU PREVIŠE BLIZU, NIJE ME ISPOŠTOVALA!’ Ša KIVAN na Mionu zbog njenog BLISKOG kontakta sa Stanislavom na slikanju, pa opleo po Mioninim drugaricama

304

Darkov naredni sagovornik u dvorištu je Nenad Aleksić Ša. On je progovorio o današnjoj neprijatnoj situaciji na slikanju i njegovoj ljubomori zbog bliskog kontakta Mione i Stanislava.

Težak dan za tebe danas Ša, šta se desilo?

Svaki dan je težak za mene. Ne volim više nametanje bivšeg dečka, taman krenemo normalno i lepo i opet krene emisija i pitanja i slikanja i sve ode nizbrdo. Ne krivim ja pitanja ili bilo šta, mene ubeđuju da je stajala normalno ali ja to vidim drugačije. Trebala je da se udalji od njega a ne da budu toliko bliski. Na kraju sam ja kriv kao i uvek i meni je toga preko glave, puna mi je kapa svega. Ako mi kaže sinoć da zna da će biti slikanje i da će tražiti da se slika dokle sve ovo, i dalje se forsira nešto i nije se desilo. Ja sam joj rekao nema grkljakanja i rekla mu je da neće prilaziti i opet su bili blizu. Ja puknem onda i svašta kažem, meni je to neprijatno. Ja bih pobegao glavom bez obzira, možda sam i ja kriv ali ja sam osoba koja ne voli to i treba da me ispoštuje -rekao je Ša.

Rekao si da je specijalno uvijala kosu zbog slikanja sa njim?

Ja tako malo poludim i onda svašta kažem, ne znam više, muka mi je da se bavim tim stvarima, ne znam gde sam. Ja znam da je meni sve gore i gore u više ne mogu da podnesem pritisak, ne znam da li ću izdržati do kraja. Mi mesecima pričamo o nekom bivšem onda on uđe i nastavlja se haos, ajde neka gledaoci budu u pravu ja sam ludak i to je to. Nažalost tu sam gde sam. Ja ne znam kako se ne ugleda na Anitu koja ne želi da pravi priče i sklanja se uvek od Matore kako ne bi dolazila pitanja i rizikovala odnos. Meni je to jezivo da se priča o bivšem ili bivšoj, muka mi je je*ote, neka sam ja ludak ali ja ne mogu da idržim to -rekao je Ša.

Neka tenzija je počela od sinoć, šta se desilo? Na nominacijama ti je zamerila što si odbrusio Miljani? -rekla je

Možda ona ne želi Miljanu za vratom i to mi je u redu, balansira između mene i drugarice, ako joj je stalo do mene treba i da kaže toj Miljani da ona mene ne vređa toliko. Ja njoj ne zabranjujem da priča sa bilo kim, promenio sam sve to, normalno priča sa svima i mislim da ne postoji više problema između nas. Aneli me vređa sve okej, Miljana me urniše nikome ništa, Uroš me stalno pljuje i provocira. Ali ti vidiš da mi nije dobro i namerno dolaziš i provociraš, Uroš je osoba koja izluđuje celu kuću, apsolurno odvratno deluje ali ne mogu da se kontrolišem. Vređaju te pa dođu da te smiruju -rekao je Ša.

Kako komentarišeš odnos Maje i Stanislava?

Maja se pravi da joj je sve okej ali vidim da ni njoj nije svejedno, ona kad nekog voli slična je kao ja, vidim da je i njoj neprijatno kad smo mi u bliskom kontaktu. Videla bi Miona da se budim pored bivše žene kako bi joj bilo -rekao je Ša.

pink.rs