‘NISAM NI SANJAO DA ĆEMO OSTATI U VEZI!’ Anđelo iznenađen koliko se Anita i on DUGO drže ZAJEDNO! Udario na Kačavendu: Misli da je NADMOĆNA, a nema KREDIBILITET!

194

Darkov naredni sagovornik u Šiša baru je Anđelo Ranković. On je progovorio o mesečnici sa Anitom smatravši da nikada nije očekivao da će tako dugo izdržati, te se dotakao Kačavende koja po njegovog mišljenju želi da glumi nadmoć ali kada joj neko odbrusio ona ne trpi kritike.

Jel ti znači nešto 29.april? Kako se osećaš? -pitao je Darko.

Naravno da mi znači, 4 meseca veze, nikad nisam očekivao da ću tako dugo ovde biti u vezi, jer je ovde sve intenzivno i sve računam puta 3. Ne mogu da kažem da nije bilo trzavica između nas ali ih je bilo malo i u nekoj granici normale i sad je sve super -rekao je Anđelo.

Zbog čega Milena ima pik na vas dvoje? -pitao je Darko.

Mislim da je to zbog Matore, vidim da konstantno govori istu priču kao što priča i Matora, ona je Matora počela da priča priču kako sam ja Anitu tipovao i to je isto rekla i ona. Oni koji me znaju, znaju kako funkcionišem. Milena je jako pristrasna, stalno priča sa Matorom, mnogi su tako sa Matorom pričali. Što se Milene tiče smatram da je to zato što je kvaran, smatram da Milena ima pik prema devojakama koje smeju da joj odbruse, navikla je da gazi i da se oseća nadmoćno, ona ne voli Anitu zbog Matore i ne može mene da trpi zato što sam joj ja rekao sve u lice i nisam neko ko će sve da prećuti -rekao je Anđelo.

Ona stalno izjavljuje da nikad neće prestati da priča o Aniti šta je radila u prošlosti, zbog čega je to sve? -pitao je Darko.

Anita je dobila osudu i od ljudi i od mene na kraju, šta ona njoj drugo može da zameri nego prošlost. Anita je promenila dva partnera i to nije strašno, ne volim kad joj dobacuju da je bila sa njim petoro a imala je odnose sa trojicom za 3 godine. Ona nije ništa strašno uradila da imaš neke stvari da joj pridikuješ. ja je jesam kritikovao. Svi oni pokušavaju da ponize Anitu kako ona nije vredna i kako je manje kvalitetna od mene -rekao je Anđelo.

Šta ti govori Matorina reakcija u petak? -pitao je Darko.

Da je cirkuzant. izvodi tu neke kerefeke. Ona govori kako je Anita sve njoj uradila i kako je ona povređena a opet sad govori kako mi nju pratimo. Anita je samo rekla kako trese nogama i kako je nervozna i ona je tu skočila i odma se videlo da čeka ui najmanji momenat kako bi se zakačila, uvek opravdava sve kako mi želimo da je provociramo. Matora je kompleks i stvarno je to nešto neizlečivo, njoj sve smeta i nikad to neće preboleti -rekao je Anđelo.

pink.rs