DUŠICA JAKOVLJEVIĆ UŽIVO NA PINKU ZAPLAKALA! Progovorila o RAZGOVORU sa Milicom i Željkom i otkrila sve o POVRATKU na televiziju!

141

Voditeljka Dušica Jakovljević ove nedelje pojavila se uživo u emisiji ,,Premijera – Vikend specijal”, a tom prilikom u razgovoru sa koleginicom Bojanom Lazić, otkrila je i potvrdila njen povratak u ružičasto jato.

Dušica Jakovljević se obratila i Željku i Milici Mitrović koji su joj nakon napuštanja televizije, ponovo pružili priliku da se dokaže u najboljem svetlu.

– Protekli dani, meseci, nisu bili laki, u smislu no[enja tereta svega onoga što se pisalo pa i nekih ličnih problema… – započela je Dušica, pa nastavila:

– Dozvolila sam sebi da sam imala padove i podelila sam sa ljudima.

– Ti si pre koliko otišla i tada je bio šok, kako si se tada osećala? Bila si dugo na televiziji Pink!

– Ja sam uvek ostala… Ne bih da se vraćam, nisam ponosna na to… Možda u nekim nastupima, prosto nije trebalo tako da nastupim prema ljudima sa kojima sam jela koru hleba deset godina. Ja nisam bila spremna i zatvorila sam se za razgovor. Mislim da je mene u životu Bog voleo više, nego što sam ja sebe volela. Nije ni čudo što se u poslednjoj nedelji vaskršnjeg posta ja vraćam na Pink. Milica i Željko su pokazali šta znači u ovoj nedelji i kako izgleda zaista šta je oprost, da svi imamo pravo na greške, pokajanje, na kraju krajeva da smo priznali sve… – bila je Dušica na ivici suza.

republika.rs