KONAČAN RASKID, ŠA NAPOKON PRESEKAO: Zbog Mione i Stanislava napravio KARAMBOL na slikanju, ukućani se razbežali na sve strane!

853

U Eliti je u toku Vaskrišnje slikanje, a naredni koji su pozirali bili su Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša, Maja Marinković i Stanislav Krofak.

U jednom momentu su zajedno pozirali Stanislav i Miona, a on nije skidao osmeh sa lica dok je pozirao ssa svojom bivšom devojkom prema kojoj po svemu sudeći gaji emocije, a kako su zajedno pozirali mnogi bi rekli da su emocije vidljive kod oboje.

Ša je pobesneo istog trenutka kada je ugledao Mionu i Stanislava zajedno, pa je napravio haos, dok je Jovanovićeva jasno stavila do znanja da joj niko neće pokvariti slikanje, s obzirom da je potrošila dosta vremena na spremanje, odnosno šminku i haljinu, kako bi sve izgledalo u najboljem redu. Dok se Ša kidao, Miona se neprestano ogladala i dodatno provocirala već besnog repera.

Aleksić joj je zapretio i poručio da će joj se vratiti sve što mu je priredila u Eliti:

– Ne, još joj ja kažem da se pomeri, ne… Opet nisi ispoštovala, praviš me debilom – vikao je pobesneli Ša.

– Da, da – provocirala je Miona.

– Da? Vrati se sve u životu, veruj mi – nastavljao je reper da divlja.

– Pretiš mi? Neće mi upropastiti slikanje. Već drami… Ti prvi nisi ispoštovao dogovor, ne zanima me – govorila je Jovanovićeva.

– Šta prilazi njemu, koji ku*ac?! Ćao, kunem ti se životom, sad ćao. Metar, bre – urlao je Ša.

– Hajde, vozi – odbrusila mu je Miona.

republika.rs