STANISLAVOVA ĆERKA ZAKUVALA ČORBU: Zbog ovoga će nastatio PAKAO u rijalitiju, Pantera ni ne sluti šta mu je uradila! (FOTO)

233

Nenad Aleksić Ša nije mogao da sakrije svoje negodovanje i bes nakon što je video Mionu Jovanović kako pozira sa Stanislavom Krofakom.

Njegova reakcija na ovo događanje je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama, a niko od njegovih cimera nije mogao da ga smiri dok je doživljavao nervni slom.

Povodom ove situacije oglasila i se i Stanislavova ćerka koja je po svemu sudeći nije ni svesna da će ovim potezom ocu napraviti još veće probleme u rijalitiju. Naime, ona je na Oanterinom zvaničnom profilu podelila nekoliko slika, među kojima su bile fotke sa Majom Marinković, ali i bivšom devojkom Mionom.

.

Iako Vanesa verovatno želi samo da ispoštuje sve ljude oji poštuju njenog oca, bez razmišljanja sa kojom je on devojkom. Ovakve informacije su već više puta ulazile u “Elitu” i dolazila su pitanja, a ostaje da vidimo kako će Stanislav i Maja da reaguju kad saznaju da je Krofakova ćerka delila slike sa njegovom bivšom devojkom.

Vanesa je jednom prilikom već izjavila da joj je Maja iskrena i smešna, ali da bi volela da je njen otac ostao sam i bez ljubavnog odnosa. Sa druge strane Majin otc Taki je oduševljen izborom njegove mezimice i koristi svaku priliku da javno podrži njenu vezu.

Ostaje da vidimo kako će narednih dana funkcionisati veza Maje i Stanislava, kao i kako će reagovati njegova ćerka u nastavku rijalitija.

republika.rs