VANREDNO OBRAĆANJE VELIKOG ŠEFA: Ukućani momentalno krenuli po svoje stvari!

169

Uzbudjenje među takmičarima rijaliti šou programa “Elita” ne jenjava ni danas, jer je upravo stiglo pismo Velikog šefa. Pismo je pročitala Milena Kačavenda, a takmičari su odmah sa pažnjom saslušali šta im Veliki šef poručuje.

Pismo Velikog šefa obavestilo je takmičare o novim zadacima i izazovima koje ih očekuju u narednom periodu. Kao i uvek, Veliki šef sprema iznenađenja za takmičare, te se oni već sada pripremaju za nove mentalne i fizičke izazove.

Nakon što je pismo pročitala Milena Kačavenda, takmičari su pokazali različite reakcije. Neki od njih su bili uzbuđeni zbog novih izazova, dok su drugi izrazili zabrinutost zbog neizvesnosti koja ih očekuje. Ipak, svi su saglasni da će se maksimalno potruditi da ispune sve zahteve Velikog šefa.

– Draga Elito, uskoro će početi Vaskršnje fotografisanje, pa je neophodno da se svi sredite i spremite. Mića će biti zadužen za organizaciju, a fotograf će imati spisak ko treba da se slika. Pozdrav Veliki šef – glasilo je pismo, koje je ukućanima pročitala Milena Kačavenda.

Vreme je da se učesnici spreme za praznično slikanje, a gledaoci jedva čekaju da vide ko je s kim pozirao. Lepi Mića ih je odmah opomenuo i poslao na oblačenje. Sa novim zadacima, izazovima i emotivnim trenucima, ova nedelja će sigurno biti ispunjena uzbuđenjima i neočekivanim obrtima.

republika.rs