‘NAŠ SUKOB BI ISPRATIO MENE ILI NJU ODAVDE!’ Đedović nikad suroviji prema Miljani! Osuđena nasilnica koja misli da može da pobedi!

148

U toku je emisija ‘Nominacije’, voditeljka Ivana Šopić dala je reč Stanislavu Krofaku.

Što se tiče Bebice, mi ovih dva meseca imamo korektan odnos, uvek stanemo popričamo. Što se tiče Miljane, ja sam se prema njoj iskreno uvek ponašao. Uvek sam joj objašnjavao kako stvari stoje, ona ne poštuje moje reči i mišljenje. U ovom slučaju šaljem Miljanu – rekao je Stanislav.

Što se tiče mog i Miljaninog odnosa tiče od sjaja do očaja i nazad. Što se nje tiče i lepe stavri koje sam rekao i ružne stoje. Samo u zavisnosti od momenta. Danas je bio 17. pokušaj u poslednjih 5 dana mene indirektno i direktno da isprovocira. Meni nije problem da se s njom svađam, ne bi mi bio prvi put, ali možda jeste poslednji put. Ja sam nju kao osobu i dešavanje u rijalitiju prestao da osećam. Negde da me žacne to što ona odgovori, ja bi odgovorio, ali mene ne dotiče. Mislim da bi taj sukob mene ili nju ispratio odavde. Sve ružno što sam rekao i dalje mislim, kao i lepo. Ono što mislim o njoj zavisi od faze u kojoj se ona nalazi. To zavisi od nje. Moj i njen odnos će ostati ovakav kakav jeste, mene njene provokacije ne dotaknu. Miko ne zanosi se, ja mogu sve. Što se bademantila tiče, zadnjih dana je izbegavala tu temu, jer ja imam snimak u svom telefonu. To ću joj poslati čim izađe. Treba da živi u zabludi da ja to nemam. Danas si mi u wc rekla da ne podnosiš Anđela, Anitu, Aneli. Da je jedna osoba rekla njenoj mami da je uzeo pare za ovo što radi. To Miljana misli o Anđelu i Aniti, nikad joj neće oprostiti. Ja sam joj danas rekao mesta ko će kako biti, da bih je upalio. Sinoć je tražila pivo, ceo dan lupa na kapiju za pivo. Anđela ne podnosi, Anitu ne podnosi, danas mi je to rekla, kao i Aneli. Vratite ako želite sigurnosne kamere. Pored toga što je osuđena od države za nasilje, pored svega toga i rijaliti foliranti, kao i lažov. Kod mene nije plakala, kukala je na drugim stranama – rekao je Marko Đedović.

Ovo je živa istina na šta sam spreman da se podvrnem poligrafskom ispitivanju. Mene ne može ova osoba da dotakne, ona je proglašena ludom. Pljuje produkciju, onda je pljuvala Anđela, Anite i Aneli. Mislila je da ako pljuje Kačavendu da će se bolje plasirati. Moj učenik je pi*ka koji se us*ao od tri pitanja. Bebica je jedna pi*ka koja se us*ala, tako da ću tebe ostaviti, sve si naučio, ali sa mu*ima se rađaš – rekao je Marko Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

pink.rs