ZAŠTO SE BOLESNICA NE VODI U LUDNICU?! Miljana čula Majino mišljenje o njoj pa skakala po stolu! Alkoholičarka dostigla vrhunac ludila!

323

Voditeljka Ivana Šopić posle Marka Janjuševića Janjuša, dala je reč Teodori Delić, kako bi iznela svoju nominaciju.

Što se Nenada tiče, on mi je jedna od najdražih osoba u kući. On je osoba koju ja volim, ovde sam ga zavolela. Što se tiče priča vezanih za njega, ne mogu u te priče da verujem ovde, sve ću to videti napolju. Ne bih puno dužila, bitno je da ga volim, sa njim sam zbog toga što ga volim. Što se tiče Miljane, kako da počnem sada…Miljana i ja ovde imamo turbulentnu istoriju. Baš sam malo pre pričala, ja nemam zlu krv prema njoj, smatram da ona nema prema meni. Ona je meni u tih mesec dana pokazala da može normalno da priča, da razgovara i druži, ume da bude odana, to sam hiljadu puta rekla. One stvari koje je meni pričala i ja njoj, ni jedna ni druga nismo iznele. Miljana mi se pokazala kao veći prijatelj nego na primer, Slađa, sa kojom sam ovde ušla kao prijateljica. Jeste me vređala par puta, vređala sam i ja nju, kada budemo imali potrebe, vređaćemo se, ako nema, nećemo. Ostavljam Nenada, šaljem Miljanu – rekla je Teodora

Po mom mišljenju, ove nominacije su šlageri, izuzeću Janjuša i Ša. Mislim da ljudi nisu iskreni, ovo mi je presmešno. Miljana je odlična za šou program, za rijaliti je jedinstvena. Ima dobru dušu, nesebična je, ali ima crtu da bude jako zla. Mileni Kačavendi šta si izgovorila?! Miljana je jedna od onih koja je hejter našeg odnosa u krugu onih paćenika. Ja nisam ovde mutava plovka koja će da ćuti, svako će da dobije po zasluzi. Ja njenu majku i dan-danas poštujem. Pre neki dan me je nazvala imenom koji ne želim da čujem, Aneli koja mi je najveći neprijatelj, naziva svojim prijateljem. Smatram da to nisam zaslužila od nje. Kada je bio taj radio, ima prava da pita šta želi, međutim, ali ako me već nešto pita, trebaš da me pustiš da kažem svoje mišljenje. Ne! Da mi namećeš svoje mišljenje i da mi konstruišeš odgovore…Ljubomorna je na moju vezu i odnos, čim imaš potrebe da konstantno provociraš. Smatram da to nisam zaslužila s njene strane. Dok je bila u odnosu sa Zolom, nikada nisam narušavala njihov odnos, nikada. Ja Filipa ne volim, ne želim da spominjem moje bivše odnose. Iako sam imala što šta da joj kažem kada me pita, međutim, ne vredi…Odvratno, licimereno. Bebicu ja obožavam, on je neko ko je prema meni bio u određenim trenucima jako posvećen, neko ko mi je pomogao zajedno sa Slađom da prebrodim loše situacije. Volim ga, nikada mi ružnu reč nije rekao, zamerila sam mu to vezano za Miljanu, ono na početku. On kao on, nikada mi ružnu reč nije rekao, mislim o tebi sve najlepše, pokazao si mi se kao dobar prijatelj – rekla je Maja.

Moj i Miljanin odnos je imao velike oscijlacije, nekad smo dobri, nekada nismo, sve zavisi od trenutka i perioda u kakvim smo. Pokazala je sujetu prema meni na početku zbog smešnih klipova… – rekao je Uroš, pa ga je Maja prekinula svađom s Miljanom i počela je da šeta po stolu.

pink.rs