OBELODANJENE KRIMINALNE RADNJE ANELI AHMIĆ: Iznenadni prekid programa, učesnica Elite saterana u ćošak!

268

Maja Marinković i Aneli Ahmić u sukob u kome su pale teške reči. Maja je nazvala ženturačom koja glumi žrtvu, te pokušala da razotkrije njenu prošlost. Aneli je naglašavala kako je Maja vređa na osnovu boje kože, dok je Marinkovićeva izvadila “kriminalni” dosije Ahmićeve, nakon čega se ona ućutala.

U sve je bio umešan i Marko Janjušević Janjuš, koji je tek nedavno raskinuo sa Aneli, a ona mu sada zamera dobar odnos sa Majom, inače njegovom bivšom devojkom:

– Ljudi kad komentarišu oni pođu od sebe, vi kad vidite nju znate da se ne oseća dobro. Kad sam je videla večeras kako se sredila večeras za emisiju u šareno, kao da ima šizofrenu crtu. Ona svoje postupke pokušava da opere tako što će da uništi svačiji odnos, jako je ljubomorna i zavidna, ozbiljno bolesna žena. Nema žena šta nije prošla, to za mene nije magup, nego kriminalac u pokušaju, sve najgore priča o bivšem mužu, kako je prevario državu i kakve sve igračke koristi u odnosu. Takođe priča da je tukao, ja njoj ništa od toga ne verujem.

Ona je ozbiljan rijaliti fanatik i osoba koja je prostudirala rijaliti, ide na kartu žrtve. Isfrustrirana ženturača koja pokušava da napravi žrtvu od sebe, gde su nađeni ovakvi bolesnici. Svi znaju da se ja ne služim kriminalnim radnjama, ja sam čula od njenog bivšeg partnera da je radila kao animir dama u Bujanovcu i da je orgijala sa sestrom, naravno sponzoruša i materijalistom, ja ne znam koje je njeno zanimanje, pozdravlja ovde oženjene ljude – rekla je Maja.

republika.rs