MIONA SE “POZDRAVILA” SA RODITELJIMA: Muk u Beloj kući, Jovanovićeva saopštila SRAMNU odluku!

760

Miona Jovanović je tokom sinoćnje emisije “Pitanja novinara” otkrila da je Nenadu Aleksiću Ša zabranila da komentariše njenu porodicu i da ovo njeno pravilo mora ispoštovati, ukoliko želi da ostanu u dobrim odnosima.

Već je poznato da Mionina porodica ne podržava njenu vezu sa Ša, ali je Jovanovićeva ubeđena da će se sve promeniti, kada zajedno budu napustili rijaliti i dokazali da je njihova ljubav prava, a da je Miona zaista srećna pored repera:

– Da li se bojiš zbog roditelja kad kažeš da imaš odnose sa čovekom od 40 godina? – glasilo je pitanje za Mionu.

– Sigurno im nije pravo kad to pročitaju ali ja sam to rekla da mi neće biti pravo ako me gledaju da me čereči stariji čovek, s obzirom da su oni takvi, ja smatram da treba da se suzdržim zbog svega toga. Ja sam njega zamolila da ne priča o mojim roditeljima, ako mene poštuje neće ništa komentarisati. Ja verujem da će ga oni prihvatiti kad izađemo, ako ne, ja ću svakako raditi po svom – rekla je Miona.

– Pričala si da je tvoj odnos sa Nenadom bio odvratan, a on govori da je savšen, kako da se toliko ne slažete u mišljenju? -pitao je Darko.

– Ja realno pričam, kao da sam posmatrala neke stvari sa strane kod drugih i smatram da bi to i u tuđem odnosu bilo toksično. Mi smo se stalno raspravljali i bilo je haotično, jesmo imali lepe momente ali generalno je bilo ružnih momenata od lepih. Ja sam njemu rekla, kada je hteo da ide kući, da mi ne bi bilo svejedno i zato sam mu rekla da ga volim – dodala je Miona.

republika.rs