‘DOSTA PUTA SAM UHVATILA TAJ POGLED’ Maja raskrinkala Mionu, tvrdi da gleda u Stanislava i nju! Ša uskočio, pa odbranio devojku: On i da pokuša nešto, ja sam skroz siguran!

192

U toku je emisija “Gledanje snimaka”. Voditeljka je Ivana Šopić. Prvi klip prikazao je Stanislava i Maju koji uživaju u zagrljaju na kauču.

Miona, gledaš li u Stanislava – kratko je pitala Ivana.

Ne – odgovorila je Miona.

Ja uvek primetim da neke osobe pilje u nas. Vidim da nas gleda, ne mogu da lažem. Dosta puta sam uhvatila taj pogled – rekla je Maja.

Primetio sam možda jednom, dvaput, slučajno – odgovorio je Stanislav.

Kažem i ne samo za nju. Tu je i Aneli, ima tu još par osoba – rekla je Maja.

Ovo je glupost. Kad je gledala, gledala je. Sad ne gleda. Sad ni ne gleda u njihovom pravcu. Iskreno, ne primećujem ništa. Provodim vreme sa Mionom i dosta raspravi bilo je indirektno zbog Stanislava. To mi nije bilo super. Sad je to ublaženije i oboje smo opušteniji. Ne pričamo o tim pogledima. Ne znam da li Maja laže, ali to gleda na svoj način. Sad malo to više gleda, jer joj je vše stalo do dečka – kazao je Ša.

Ako sutra bude nešto turbulentno, da li bi opet bio neki strah – upitala je Ivana.

Ne, Mionina izlaganja su mi stvarala nervozu. Ja sam drobio i ispitivao, ali sad imam drugačiji stav – rekao je Ša.

Mislim da Maja ima problem s njima, jer su sad u nekoj mirnoj luci. Očigledno Maja voli turbulenciju. To mi govori da Maja i Stanislav gledaju u njhovom pravcu – ubacio se Lakić.

Lakić je u košu hejtera naše veze – kazala je Maja.

Maja hoće da ublaži i da prikrije svoju ljubomoru. Pošto ljubomore nema, nije joj ni stalo – dodao je Lakić.

Stanislav mi ne daje povoda, jer ne radi ništa loše. Ja ako imam šta da ga pitam, pitam ga – rekla je Maja.

On sad i da pokuša nešto, ja sam skroz siguran – rekao je Ša.

Moja izlaganja su morala da budu takva, sad sam se umorila. Ne interesuje me i on vidi to, oseća – rekla je Miona.

Maja je gledala periferno, ne direktno. Stanislav smatra da su Miona i on i dalje okej. Njemu je to normalno. Oni su tek počeli, tek će imati problema. Ovde je uvedeno da je pogled krivični delo za streljanje. Po meni, on ovde nije raskrstio neke stvari. Nije on Mionu prebolio. Između Stanislava i Maje nema te energije – Mića je rekao.

pink.rs