ŠOK! ANELINA SESTRA NAVODNO SLALA DA SE OBJAVLJUJU LAŽNE STANIJINE FOTKE?! Muškarac javno priznao i raskrinkao sve, SKANDAL?

127

Poslednji skandal koji je potresao rijaliti teme i dešavanja vezan je za montirane i lažne gole fotografije poznate ličnosti Stanije Dobrojević, čija je autentičnost dovedena u pitanje nakon što je otkriveno da su podmetnute i nameštene.

Admin Instagram naloga koji podržava aktuelnu učesnicu rijalitija, Aneli Ahmić, u centru je ovog kontroverznog događaja. Navodno, pomenuti admin, koji je takođe navodno bio glavni admin Aneline sestre Site, javno je objavljivao fotografije na kojima se navodno vidi gola Stanija Dobrojević.

Međutim, nakon detaljne analize, otkriveno je da su fotografije fotošopirane i montirane s ciljem nanošenja štete Dobrojevićevoj reputaciji, što je i on sada sam potvrdio.

Kako bi dublje istražili ovaj incident, ekskluzivno smo došli u posed prepiski koje ukazuju na to da je pomenuti admin priznao kako mu je navodno Sita, sestra Aneli Ahmić, slala fotošopirane fotografije. Cilj ovih slika bio je navodno da se javno tvrdi kako na njima figuriše gola Stanija Dobrojević, s namerom da se nanese šteta njenom ugledu i časti.

-Slala je od Stanije slike da kačimo kao. Eto, koliko smo u svađi bili. Jesi video da sam okačio tvoju mamu i Staniju nekada? Ja toliko nisko ne udaram – pisao je pomenuti admin Asminu Durdžiću, dečku Stanije Dobrojević.

Podsećamo, Stanija Dobrojević je već pretrpela značajan stres i bol zbog sličnih lažnih fotografija koje su ranije objavljene s njihove strane. Ovaj put, skandal je dodatno eskalirao, stvarajući veću kontroverzu i uzrokujući ogorčenje među njenim fanovima.

Stanija Dobrojević se svojevremeno oglasila besno i šokirano. Ona je tada istakla da je preko njene ličnosti već dovoljno lakrdija prošlo, ali da su navodni počinioci ovog puta otišli korak dalje, pokušavajući da je unište putem montiranih fotografija.

Odlučna da stane na put zloupotrebi i klevetama, Stanija je najavila da će podneti tužbu protiv onih koji su odgovorni za ovaj postupak. Bez obzira na torturu koju je prošla poslednjih meseci, Dobrojevićeva nije dozvolila da je ponižavaju i osramote na takav način.

Anelina majka šokirala

Još jedan događaj koji je šokirao sve otkriven je kada je majka Aneli Ahmić, lično dolazila ispred Stanijine zgrade u Rumi, fotografisala se i slala poruke koje su dodatno uznemirile Staniju.

– Iza mene je penthaus najveće p******e – napisala je ona u opisu objave koja je odmah pokrenula lavinu komentara.

hypetv.rs