INTERVJU: Vladan Nešić – Glas i lijepo ponašanje je moja tajna u osvajanju publike

705

Na našem portalu smo ugostili Vladana Nešića učesnika muzičkog takmičenja Pinkove Zvezde.

Vladan dolazi iz Doboja a za naš portal je otkrio kako su tekli njegovi prvi koraci u muzici,kako se prijavio na audiciju za Pinkove zvezde i još mnogo toga možete pročitati u nastavku.

vladan

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Pjevam otkad znam za sebe,ali prije dvije godine sam intenzivno počeo da se bavim pjevanjem i da živim od muzike

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Ni sam ne znam kako se to desilo,jednostavno poslije emitovanja prve emisije BUUM, bio sam preplavljen zahtjevima na fejsbuk profilu i porukama podrške sa svih strana.Glas i lijepo ponašanje je moja tajna u osvajanju publike.

Kako si došao na ideju da se prijaviš na PINKOVE ZVEZDE ?

– Sestra je glavni krivac za to.Ona je bila ta koja me je uspjela nagovoriti da se prijavim,iako do tada nisam bio neki obožavalac takvih takmičenja.

Oduševio si publiku, a i žiri , kakva su tvoja očekivanja na Pinkovim zvezdama ?

– Ne očekujem previse,ali nikad se ne zna,može svašta biti.U svakom slučaju ovo takmičenje je jedna dobra odskočna daska za dalji rad i šta god da bude ja ću biti zadovoljan i dati sve od sebe da nastavim da oduševljavam.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Zaista je rano govoriti o tome.Ima mnogo dobrih pjevača,jaka je konkurencija,a najvažnije od svega je sreća.

Kako stižeš uskladiti obaveze, snimanje emisija, kako sada reaguje raja iz tvog grada, ali i iz drugih gradova kada te vidi na ulici ?

– Nemam problema sa obavezama,dobrom organizacijom sve se stiže.Pa primijetim kad me ljudi na ulici prepoznaju pa komentarišu,prilaze čestitaju,fotografišu se samnom,ali bez obzira na sve to trudim se da stojim čvrsto na zemlji i ne umišljam da sam “zvezdurina” jer sam još uvijek daleko od toga.

Kakav je osjećaj kada stojiš pred žirijem i čekaš komentare? Da li ti laskaju pohvale, a kako prihvatiš kritike?

– Da budem iskren nije ni malo svejedno izaći na onakvu scenu pred toliko ljudi,a žiri da ne spominjem,svi imamo veliku tremu. Podjednako prihvatam i pohvale i kritike.Kritike su te koje me motivišu da radim na sebi i da budem bolji.

Šta misliš postoji li neko od tvojih kolega, takmičara ko bi bio spreman na gotovo sve da se domakne pobjede ?

– Vjerovatno ima i takvih.Neki to preozbiljno shvate,kao da im život od toga zavisi,a što više očekuješ veće je razočarenje na kraju,zato opušteno pa dokle može.

Da li se pribojavaš ako recimo postaneš prepoznatljivo ime muzičke scene tog svijeta, svijeta šoubiznisa u koji već lagano koračaš ? Ipak, nije to samo mikrofon u ruke i pjevati, to je itekako zanimljivo publici, no mediji bi mogli da se sem tvojih muzičkih kvaliteta zainteresuju i za tvoj privatni život ?

– Ne pribojavam se, svjesno sam odabrao ovaj poziv i ušao u ovaj svijet i mislim da ću znati da se nosim sa tim.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Nastupi su ono što me ispunjava.Nastupam veoma često po raznim lokalima ali i privatnim zabavama o čemu svoje fanove obavječtavam na svom fb profilu.

Pohvalno je da tvoj grad posjeduje ovako veliki talenat kao što si ti. Da li se smatraš dobrim promotorom svog grada?

– Mi nosimo tu veliku odgovornost jer predstavljamo sebe,svoju porodicu i grad iz kojeg dolazimo.Do sada sam nas prikazao u lijepom svjetlu,potrudiću se da tako bude i u buduće.

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Don’t worry,be happy!