Šok, Anđelo i Đedović ZAVRŠILI ZAJEDNO U KUPATILU: Kamere ih uhvatile – sa sebe SKINULI jedno (VIDEO)

22

Nakon danšenje debate u “Eliti” Marko Đedović i Anđelo Ranković pred spavanje posetili su hotel, koji obojica imaju pravo da koriste, po ugovoru koji su potpisali.

Pošto je pred kraj emisije izbio ozbiljan haos, kad je Ranković za crnim stolom priznao da ne voli svoju devojku Anitu Stanojlović, već da mu je samo draga, iako su više od tri meseca svaki dan, po ceo dan zajedno.

Kad su ušli u sobu Marko i Anđelo su skinuli bubice sa sebe, a onda se sakrili od kamere ispred toaleta. Još uvek nije poznato o čemu su želeli da razgovaraju, a da nisu želeli da to bude tonski, a ni vizualeno zabeleženo.

Jedan profil, koji aktivno prati sva dešavanja iz rijalitija podelio je ovaj video snimak na društvenoj mreži Instagram, a komentari su se nizali kao ludi.

Veliki deo publike smatra da je Đedović posavetovao Anđela, zbog izjave da ne voli Anitu, zbog čega očekuju da svoj iskaz promeni prvom prilikom i u što kraćem vremenskom roku, pogotovo ako ga narod bude osudio putem pitanja, a svi komentarišu i kako je ovo strogo kažnjivo.

– “Zavoleće Anitu po brzom postupku, očekujem već od ponedeljka”, “Ako ćemo iskreno ljudi pa bolje i Anđelo da pobedi nego Anita, Miona ili Jaško”, “O Đedo daje instrukcije”, “Ovo je kažnjivo”, bili su samo neki od komentara koji su se nizali ispod ovog snimka na društvenoj mreži Instagram.

srbija danas