DEFINITIVNI KRAJ! Janjuš stavio tačku na vezu sa Aneli! Sve radi planski i igra rijaliti, ja sam hteo da skinem svu ljagu sa nje koju ima!

3404

Sledeće pitanje voditelj Milan Milošević pročitao je Marku Janjuševiću Janjušu.

Jesi li se odljubio – glasilo je pitanje.

Pa je**mu mater, nisam se odljubio. Ne može se to desiti u nekom dužem vremenskom periodu, to je osoba koju ja volim. Nisam ja nju zavoleo što sam išao namerno, nego mi se desilo. Desilo mi se da sam zavoleo nekoga sa svim mogućim manama, to možda treba neki vremenski period da prođe. U poslednjih par dana sam više razmišljao i pokušaću da svedem to na minimum, jer mi više nikada nećemo biti zajedno. Najveću emociju sam pokazao prema njoj, ali me ljudi nazivaju folirantom, nazivaju me lažovom, da sam se ja dogovorio sa ženom da se ovo dešava. Najlakše mi je kada pričam ovde kako jeste, ne boli me glava i ništa ne može da me ugrozi ili povredi. Sebe ne smatram kao čoveka koji je doprineo da se ovo desi, ja to nisam želeo. Ja sam baš komentarisao, ne znam s kim, ništa me nije intresovalo, niti je mogao neko nešto da mi kaže, jer ja nikoga nisam slušao – rekao je Janjuš.

Oni su prošli kroz sve one napade, ne znam šta nije bilo ovde i sada kada im je bilo lagano… – rekao je voditelj.

Kako sam ja nju upoznao i provodio vreme s njom, ona to nije. Ona dosta stvari radi u poslednje vreme planski i u inat, ta neka druženja. Meni je to jasno. Zamisli petorku: Marija Malivuk, plejmejker, na bekovskoj poziciji, Uroš Stanić, trojka, to je bitna pozicija, to je Aneli, četvorka, visoka četvroka, Miljana Kulić i jedan teški centar, koji je prešao sa Čajetine u Crvenu Zvezdu, a to je Slađa Poršelina blinda. To je za oboleti. Zamisli da njih slušam i gledam…Razumeš o čemu se radi?! Ona mene nije htela da sluša. Ja sam hteo da skinem svu ljagu sa nje koju ima, zadnjih 15 dana, to je ona želela u rijalitiju – rekao je Janjuš.

Od početka se ne družim ni sa kim non-stop. Svi su oni dobijali od naše podrške čokolade. Da on skine ljagu koju je naneo moj bivši partner?! Sa mene niko ne može da skine ljagu, osim mene same – rekla je Aneli.

pink.rs