KAČAVENDA SAMA PROTIV MILJANE I ANITE! Da imam njihove godine i ja bih menjala tri partnera u tri sezone! Ima KOMPLEKSE od mladih i lepih devojaka!

206

U toku je emisija ‘Pitanja gledalaca’. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da totalno pomrsi konce ukućanima intrigantnim pitanjima koji su postavili dragi gledaoci. Ponovo je otvorena tema rasprave Milene i Anite oko jogurta, Miljana se zatim obrušila na nju, pa joj uputila gnusne uvrede.

Sledeće pitanje za Kačavendu: Zašto od septembra ne podnosiš Anitu odma si je napala za jogurt? -pitao je Milan.

Da to je bila situacija dok su ona i Matora bile zajedno, ona nije bila na piku, to je bio neki moj komentar i ja to nisam tako gledala, nebitna situacija -rekla je Kačavenda.

Očigledno ima problem sa mladim, lepim devojkama. Ona je neurotična gospođa, jako je nevaspitana i drska -rekla je Anita.

Iskreno Milane strašno sam se potresla, kada bi sad mogla da se vratim u te godine isto bi tako menjala tri partnera u sezoni, to što je ona zavidna i ljubomorna na babe i na Gocu krupijerku. Mislim da je krajnje vreme da priznam da sam zaista ljubomorna -rekla je Kačavenda.

Pa ima komplekse što ja imam vremena da proživim život a njeno vreme je prošlo -rekla je Anita.

Tvoj život je ceo proveden u rijaltiiju baš na to treba da budem ljubomorna, oseća se napdnutom, zovu me neurotičnom -rekla je Kačavenda.

Ona je ljubomorna na sve devojke, peva meni neke pesme i provicira me, neurotična je i nenormalna, nesrećna je u dubini duše. Lavica je gospođetina za ovu osobu. Elitna osoba je išla kod drveta da bi probala zolinu kitu -rekla je Miljana.

Šta da kažem ovde kad je žena psihijatrijski slučaj, njeno oblačenje je niški prolaz sve sa šljokicama -odbrusila je Kačavenda.

pink.rs