CAR ZAUSTAVLJEN NA GRANICI: Policija mu IZVRNULA sve stvari! (FOTO)

335

Filip Car, biši učesnik rijalitija “Zadruga”, nedavno je posle nekoliko meseci posetio Beograd, zbog porođaja svoje lepše polovine Aleksandra Nikolić, koja je na svet donela ćerku, kojoj su dali ime Leona. Car je u porodilište došao po Aleks i bebu, nakon čega su neko vreme proveli zajedno, a onda se on uputio u rodni grad Crikvenicu, gde će mu se uskoro pridružiti njih dve.

Međutim, Car je danas putem storija na svom Instagram profilu podelio šok situaciju koju je doživeo na graničnom prelazu. Granična policija zaustavila ga je radi pretresa kofera i automobila. Filip se našalio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, objavljujući sliku sa granice.

– Na granici ništa novo – napisao je “novopečeni” tata.

– Iscrpljen sam, baš sam umoran. Poslednjih dana nisam spavao po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da rešimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovde da živi kao kraljica. Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih – rekao je Filip.

republika.rs